![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All I'm którzy chcą budować swoje pierwsze highspec / hazard pulpit. Do tej pory moja lista jest; Samsung F1 500GB Hard Drive NZXT Lexa Blackline - Red - Sprawa Corsair TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800MHz Samsung 20x DVD LG W2252TQ Monitor - Kontrast 10000:1 Teraz chcę Quad lub Dual Core? I've been looking na E8400 i Q6600, co Pan poleca, lub jeśli nie, które są alternatywy? I grafika, 8800GT 9800GT PCS HD4850 lub ekstremalnych? Chcę grać, COD4 Halo SimTractor Roller Coaster Tycoon (s), głównie nr 3 Może Crysis rFactor, GRID Jaki byłby najlepszy dla mnie? A jeśli cokolwiek innego w moim liście nie jest poprawne dla mnie, jakie by ono było? Mój budżet wynosi około £ 600 + VAT (mogę twierdzić, że z tyłu) Dzięki Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "w ogóle jest bardzo źle ceny dla monitorów. 1680x1050 rozdzielczości HD nie działa bardzo dobrze i na ogół tylko trochę taniej można uzyskać wyższe rozdzielczości (1920x1200) 24". W odniesieniu do specyfikacji, quad core jest bezużyteczne. W E8400 i 4850 jest najlepszym konfiguracji, chyba że jesteś w sprawie budżetu. Jeśli nie możesz pozwolić sobie, że go od E8400 do E7200 i uzyskać 4850. Możesz również nie potrzebują do tego Corsair 650 setup (450 będzie dobrze) i WD 640GB jest tak szybko. I've never heard of takim wypadku albo ..
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh dobrze, więc chcę o 24 "? A jeśli chcę ją wykorzystać do wykorzystania telewizji, to lepiej mieć wbudowany tuner TV / USB lub uzyskać Freeview pole dla telewizora? I absolutely love to! 50:000:1 Kontrast! Ale na mój budżet. To jest najtańszy mogę znaleźć, która jest w połowie decent. Schłodzić i chcę E8400 i HD4850? Mint. Ja biorę to HD oznacza Hi Def? Więc będzie posiadać wyjście HDMI? Oh i PSU, to jeden dobrze? Dziękujemy za pomoc: D Ben * EDIT - Czy jest to płyta do pracy? Zostałem poinformowany będzie dobrze, ale chcesz sprawdzić. Tu |
|
| |||
| |||
| Jestem naprawdę nie próbuje być dick, ale węgla niedawno zrobił wielką samouczkiem na komputerze części tutaj: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Wiem, że to po prostu niemożliwe do odczytania stronę internetową i zobaczyć co wątku, więc mam nadzieję, że podjęcie tego z dobrej intencji i przeznaczone. Jest to naprawdę dobre oceny części komputerowe, a także zawiera żetony jesteś mówisz. EDIT: żetony i praktycznie wszelkie inne pytanie. |
|
| |||
| |||
| Tak, rzeczywiście wpisany do odpowiedzi ostatniej nocy, ale zapomniałem trafienie odpowiedzi, więc będę je podsumować: 1. Nie wiem, nie jestem w Wielkiej Brytanii: p 2. Monitor to dobry wybór 3. nie ma znaczenia, haki do monitora poprzez DVI-D 4. PSU's fine, czy możesz otrzymać Corsair 450W tańsze, są one niemal takie same jednostki 5. Płyta główna jest w porządku, ale jest DS3R sprzętu RAID, który ma prawdopodobnie ok z DS3L
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Anyway, I think I'm going to z DS3L, ale który z nich? Istnieją 3? Tu - £ 62 Tu - £ 72 Tu - £ 85 - Ale ten ma RAID i nie potrzebują go, więc jeden z dwóch pierwszych? I znalazł Corsair 450W, ale tylko tad tańsze. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Thanks Guys:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę Carbon oznaczało pierwszy z tych, jak jest to chipset P35 (jak ten był wybrany przed)
| |||
| |||
| Tak, jeśli można kupić P43 to chyba warto. Inaczej chwycić P35.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Prawo, dobrze I'll go do P35 Myślę, dzięki:) Jestem w Wielkiej Brytanii, tak dalece jak widzę, nie Newegg statek tu jest poprawne? ![]() Zapiszę £ 150 + z nimi, jeśli mogę zamówić. Ben |
|
| |||
| |||
| Nope, możesz spróbować innych brytyjskich stron internetowych, takich jak scan.co.uk though.
![]() |
|
| Zakładki |