mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Dual Core vs Quad Core - şi alte întrebări ...

Reply

Thread Tools
Old 1 octombrie 2008, 08:43
Grupul de stat

Default Dual Core vs Quad Core - şi alte întrebări ...

Max Toate

Sunt care doresc sa construiasca prima mea highspec / jocuri de birou.

Până în prezent, lista mea este;

Samsung F1 500GB hard drive
NZXT LEXA Blackline - Red - Case
Pirat TX 650W PSU
Pirat 4GB Kit - 800mhz
Samsung 20x DVD-ROM
LG W2252TQ
Monitorul - 10000:1 Contrast

Acum, nu vreau Dual sau Quad Core? I-am uitat la E8400, şi Q6600, care îmi recomandaţi, sau, dacă nu, care sunt alternativele?

Şi grafică,

8800GT
9800GT
sau HD4850 PCS extreme?

Vreau să joc,

COD4
Halo
SimTractor
Roller coaster Tycoon (e) în principal, numărul 3
Poate Crysis
rFactor,
GRID

Care ar fi cel mai bine pentru mine?

Şi dacă nimic altceva în lista mea nu este corect pentru mine, ceea ce ar trebui să fie?

Bugetul meu este in jur de £ 600 + TVA (nu pot pretinde că înapoi)

Mulţumesc

Ben:)
Old 1 octombrie 2008, 10:56
Grupul de donator

22 ", în general, este un punct foarte rau de preţ pentru monitoare. 1680x1050 are nici HD res foarte bine şi de obicei, doar un pic mai ieftin, puteţi obţine o mai mare res (1920x1200) 24".

În ceea ce priveşte specificaţiile, quad core este inutil. De E8400 si 4850 este cea mai bună de configurare, cu excepţia cazului în care sunteţi pe un buget. Dacă nu-şi poate permite ca, du-te de la E8400 la E7200, şi de 4850.

Puteţi, de asemenea, nu au nevoie de 650 de pirat pentru că setup (450 va fi bine), precum şi WD 640GB este la fel de repede. Am auzit de acest caz, fie ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 1 octombrie 2008, 11:25
Grupul de stat

Ahh bine, asa ca am nevoie de un 24 "? Şi dacă vreau să-l utilizaţi pentru TV utilizare, este mai bine să aveţi un TV Tuner, construit in / USB, sau de a lua un Freeview caseta pentru TV?

Am absolut dragoste acesta! 50:000:1 Contrast! Dar, din bugetul meu.

Acesta este cel mai ieftin pot gasi, care este jumătate decentă.

Cool, şi vreau E8400, şi HD4850? Mint. Eu ia-o de standuri pentru HD Max Def? Deci, va avea o iesire HDMI?

Oh şi PSU, acesta un bine?

Multumesc pentru ajutor: D

Ben

* Edit - Este aceasta placa de bază, până la locul de muncă? Mi sa spus, va fi bine, dar vreau să verifice. Aici
Old 1 octombrie 2008, 19:33
Grupul de donator

Sunt cu adevărat, nu încearcă să fie un penis, dar doar de carbon a făcut recent o mare tutorial pe computer părţi aici: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Ştiu că e pur şi simplu imposibil de a citi un site web şi a vedea de fiecare fir, asa ca sper ca va lua aceasta cu bună intenţie i destinate. Este un foarte bun de evaluare pe calculator piese şi include, de asemenea, chips-uri pe care o vorbeşte.

EDIT: de chips-uri şi practic orice altceva despre care aţi cerut.
Old 1 octombrie 2008, 20:18
Grupul de donator

Da, am scris de fapt un răspuns aseară, dar a uitat să lovit răspuns, aşa că vom rezuma aceasta:

1. Nu ştiu, nu sunt în Marea Britanie: p
2. monitor de o alegere buna
3. nu contează, monitorul cârlige sus prin DVI-D
4. PSU bine, vezi daca poti lua un pirat 450W mai ieftine, ele sunt aproape aceeaşi unitate
5. Plăci de bază este bine, dar este pentru DS3R hardware RAID, probabil aţi dori să fie în regulă cu DS3L
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 2 octombrie 2008, 10:54
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Bubba View Post
Sunt cu adevărat, nu încearcă să fie un penis, dar doar de carbon a făcut recent o mare tutorial pe computer părţi aici: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Ştiu că e pur şi simplu imposibil de a citi un site web şi a vedea de fiecare fir, asa ca sper ca va lua aceasta cu bună intenţie i destinate. Este un foarte bun de evaluare pe calculator piese şi include, de asemenea, chips-uri pe care o vorbeşte.

EDIT: de chips-uri şi practic orice altceva despre care aţi cerut.
Da, o sa citesc genial, şi foarte informativ. Am găsit-o azi-noapte, un pic dupa ce l-am postat răspunsul meu, şi apoi a plecat meu de internet, cum sunt BT face unele munca

Oricum, cred că voi cu DS3L, dar pe care o? Exista 3?

Aici - £ 62
Aici
- £ 72
Aici - £ 85 - Dar acest lucru are un RAID, si eu nu au nevoie de ea, aşa că unul din primele două?

Şi l-am găsit la 450W pirat, dar numai într-un loc mai ieftin. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS

Multumesc Baieti:)

Ben
Old 2 octombrie 2008, 11:48
Grupul de donator

Cred că de carbon însemnat prima dintre aceste, ca acesta este un chipset P35 (ca de exemplu de ce a ales o înainte)

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 2 octombrie 2008, 12:06
Grupul de donator

Da, dacă puteţi obţine P43 este, probabil, merită. Altfel, ia P35.
Old 2 octombrie 2008, 12:15
Grupul de stat

Bine, bine Voi merge pentru P35 cred, multumesc:)

Sunt din Marea Britanie, în măsura în care nu pot vedea, nu Newegg nava aici, este corect?

Am salvat £ 150 + cu ei, dacă pot comanda.

Ben
Old 2 octombrie 2008, 12:43
Grupul de donator

Nu, s-ar putea să încerce alte site-uri cum ar fi Marea Britanie scan.co.uk totusi.
Reply

Register

Marcaje