![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Toate Sunt care doresc sa construiasca prima mea highspec / jocuri de birou. Până în prezent, lista mea este; Samsung F1 500GB hard drive NZXT LEXA Blackline - Red - Case Pirat TX 650W PSU Pirat 4GB Kit - 800mhz Samsung 20x DVD-ROM LG W2252TQ Monitorul - 10000:1 Contrast Acum, nu vreau Dual sau Quad Core? I-am uitat la E8400, şi Q6600, care îmi recomandaţi, sau, dacă nu, care sunt alternativele? Şi grafică, 8800GT 9800GT sau HD4850 PCS extreme? Vreau să joc, COD4 Halo SimTractor Roller coaster Tycoon (e) în principal, numărul 3 Poate Crysis rFactor, GRID Care ar fi cel mai bine pentru mine? Şi dacă nimic altceva în lista mea nu este corect pentru mine, ceea ce ar trebui să fie? Bugetul meu este in jur de £ 600 + TVA (nu pot pretinde că înapoi) Mulţumesc Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 ", în general, este un punct foarte rau de preţ pentru monitoare. 1680x1050 are nici HD res foarte bine şi de obicei, doar un pic mai ieftin, puteţi obţine o mai mare res (1920x1200) 24". În ceea ce priveşte specificaţiile, quad core este inutil. De E8400 si 4850 este cea mai bună de configurare, cu excepţia cazului în care sunteţi pe un buget. Dacă nu-şi poate permite ca, du-te de la E8400 la E7200, şi de 4850. Puteţi, de asemenea, nu au nevoie de 650 de pirat pentru că setup (450 va fi bine), precum şi WD 640GB este la fel de repede. Am auzit de acest caz, fie ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh bine, asa ca am nevoie de un 24 "? Şi dacă vreau să-l utilizaţi pentru TV utilizare, este mai bine să aveţi un TV Tuner, construit in / USB, sau de a lua un Freeview caseta pentru TV? Am absolut dragoste acesta! 50:000:1 Contrast! Dar, din bugetul meu. Acesta este cel mai ieftin pot gasi, care este jumătate decentă. Cool, şi vreau E8400, şi HD4850? Mint. Eu ia-o de standuri pentru HD Max Def? Deci, va avea o iesire HDMI? Oh şi PSU, acesta un bine? Multumesc pentru ajutor: D Ben * Edit - Este aceasta placa de bază, până la locul de muncă? Mi sa spus, va fi bine, dar vreau să verifice. Aici |
|
| |||
| |||
| Sunt cu adevărat, nu încearcă să fie un penis, dar doar de carbon a făcut recent o mare tutorial pe computer părţi aici: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Ştiu că e pur şi simplu imposibil de a citi un site web şi a vedea de fiecare fir, asa ca sper ca va lua aceasta cu bună intenţie i destinate. Este un foarte bun de evaluare pe calculator piese şi include, de asemenea, chips-uri pe care o vorbeşte. EDIT: de chips-uri şi practic orice altceva despre care aţi cerut. |
|
| |||
| |||
| Da, am scris de fapt un răspuns aseară, dar a uitat să lovit răspuns, aşa că vom rezuma aceasta: 1. Nu ştiu, nu sunt în Marea Britanie: p 2. monitor de o alegere buna 3. nu contează, monitorul cârlige sus prin DVI-D 4. PSU bine, vezi daca poti lua un pirat 450W mai ieftine, ele sunt aproape aceeaşi unitate 5. Plăci de bază este bine, dar este pentru DS3R hardware RAID, probabil aţi dori să fie în regulă cu DS3L
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Oricum, cred că voi cu DS3L, dar pe care o? Exista 3? Aici - £ 62 Aici - £ 72 Aici - £ 85 - Dar acest lucru are un RAID, si eu nu au nevoie de ea, aşa că unul din primele două? Şi l-am găsit la 450W pirat, dar numai într-un loc mai ieftin. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Multumesc Baieti:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că de carbon însemnat prima dintre aceste, ca acesta este un chipset P35 (ca de exemplu de ce a ales o înainte)
| |||
| |||
| Da, dacă puteţi obţine P43 este, probabil, merită. Altfel, ia P35.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Bine, bine Voi merge pentru P35 cred, multumesc:) Sunt din Marea Britanie, în măsura în care nu pot vedea, nu Newegg nava aici, este corect? ![]() Am salvat £ 150 + cu ei, dacă pot comanda. Ben |
|
| |||
| |||
| Nu, s-ar putea să încerce alte site-uri cum ar fi Marea Britanie scan.co.uk totusi.
![]() |
|
| Marcaje |