menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Duálny Core vs Quad Core - a ďalšie otázky ...

Reply

Thread Tools
Old 1. októbra 2008, 08:43
Člen Skupina

Default Duálny Core vs Quad Core - a ďalšie otázky ...

Zdravím všechny

Já jsem chtěl stavať môj prvý highspec / hracej ploche.

Zatiaľ môj zoznam;

Samsung F1 500 GB pevný disk
NZXT Lexa Blackline - Red - Prípad
Corsair TX 650W PSU
Corsair 4GB Kit - 800MHz
Samsung 20x DVD Drive
LG W2252TQ
Monitor - kontrast 10000:1

Teraz si chcem Quad Core alebo duálnou? Bol som pri pohľade na E8400 a Q6600, ktoré sa vám odporučí, alebo ak ani, ktoré tam sú alternatívy?

A grafiky,

8800GT
9800GT
alebo HD4850 PCS extrémnej?

Chcem si hrát,

CoD4
Halo
SimTractor
Roller Coaster Tycoon (y) hlavně číslo 3
Třeba Crysis
rFactor,
GRID

Aký by bol najlepší pre mňa?

A keby nič iného v mojom zozname nie je správne pre mňa, čo by to bolo?

Môj rozpočet sa pohybuje okolo 600 libier + DPH (Nemôžem tvrdiť, že späť)

Vďaka

Ben:)
Old 1. októbra 2008, 10:56
Darcu Skupina

22 "je vo všeobecnosti veľmi zlá cena bodu pre monitory. 1680x1050 nevyužíva HD res veľmi dobre a obvykle len o niečo lacnejšie, môžete dostať vyššiu res (1920x1200) 24".

Pokiaľ ide o špekulácie, štvorkolky jadro je k ničomu. Na E8400 a 4850 je najlepšie nastavenie, ak ste na rozpočet. Ak si nemôžete dovoliť, že idú z E8400 na E7200 a dostanete 4850.

Môžete tiež nepotrebujú Corsair 650 pre toto nastavenie (450 bude v poriadku) a WD 640GB je rovnako rýchly. Nikdy som nepočul o prípade, že buď ..
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 1. októbra 2008, 11:25
Člen Skupina

Ahh jo, tak jsem chtěl 24? "A keď budem chcieť použiť pre TV použitie, je lepšie mať TV tuner postavená v / USB, alebo získať Freeview box pre TV?

I naprosto láska tento! 50:000:1 kontrast! Ale z môjho rozpočtu.

Tento je najlacnejší nemôžem nájsť, čo je polovica dôstojná.

Cool, a chcem sa E8400 a HD4850? Mint. Vezmu to skratkou pre HD Ahoj Def? Tak to bude mať HDMI výstup?

Oh a PSU, tento jeden v poriadku?

Vďaka za pomoc: D

Ben

* EDIT - Je táto základná doska do práce? Bol som povedal, že bude v poriadku, ale chcete skontrolovať. Tady
Old 1. októbra 2008, 19:33
Darcu Skupina

Som naozaj nie je snaží byť vtáka, ale Carbon nedávno urobil skvelý tutoriál o počítačových dielov tu: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Já vím, je to jednoducho nemožné čítať webovú stránku a pozrieť sa každé vlákno, takže dúfam, že si to s dobrým úmyslom aj určená. Je to naozaj dobré hodnotenie na počítačové diely a zahŕňa aj čipy ste hovoril.

EDIT: V čipy a prakticky všetko, čo budete požiadaní o.
Old 1. októbra 2008, 20:18
Darcu Skupina

Jo, já vlastne napísali hore odpoveď včera, ale zapomněla narazila odpovedať, tak som si to zhrnieme:

1. Já nevím, já nejsem v Spojenom kráľovstve: p
2. monitora dobrá voľba
3. Nezáleží na tom, monitor háky až cez DVI-D
4. PSU to v poriadku, skontrolujte, či môžete dostať 450W Corsair lacnejšie, sú takmer rovnaké jednotky
5. Základná doska je v pohode, ale DS3R je pre hardware RAID, ktoré by ste pravdepodobne ok s DS3L
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 2. októbra 2008, 10:54
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Bubba View Post
Som naozaj nie je snaží byť vtáka, ale Carbon nedávno urobil skvelý tutoriál o počítačových dielov tu: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Já vím, je to jednoducho nemožné čítať webovú stránku a pozrieť sa každé vlákno, takže dúfam, že si to s dobrým úmyslom aj určená. Je to naozaj dobré hodnotenie na počítačové diely a zahŕňa aj čipy ste hovoril.

EDIT: V čipy a prakticky všetko, čo budete požiadaní o.
Áno, jeho geniální čítať, a veľmi informatívne. Našiel som ju včera v noci, trochu som vyslaný po mojej odpovede, a potom môj internet šiel, ako sú BT robí nejakú prácu

Každopádne si myslím, budem sa s DS3L, ale ktorý z nich? K dispozícii sú 3?

Tady - 62 libier
Tady
- 72 libier
Tady - £ 85 - Ale tohle je RAID, a nemám potrebu, takže jedna z prvých dvoch?

Našiel som na 450W Corsair, ale len tad lacnejšie. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS

Vďaka Kluci:)

Ben
Old 2. októbra 2008, 11:48
Darcu Skupina

Myslím, že Carbon znamenalo prvý z tých, pretože sa jedná o čipovú sadu P35 (ako ten, vybrala pred)

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 2. októbra 2008, 12:06
Darcu Skupina

Jo, keď môžete získať P43 je to asi stojí za to. Inak vziať P35.
Old 2. októbra 2008, 12:15
Člen Skupina

Správne, dobre som si ísť pre P35 Myslím, vďaka:)

Som v Anglicku, keď vidím, Newegg nie sú tu loď, je to pravda?

Som zachránil £ 150 + s nimi, keď môžete objednať.

Ben
Old 2. októbra 2008, 12:43
Darcu Skupina

Nie, môžete skúsiť ostatné britské servery, ako keď scan.co.uk.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
64 X 2 Dual Core spracovateľom? Quad Core scooby180169 Procesory, základné dosky & RAM 1 28.září 2009 09:28
Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race cheesepuff Procesory, základné dosky & RAM 11 29.srpna 2009 09:31
Duálny Core alebo Quad Core gone8to1248 Procesory, základné dosky & RAM 13 11 apríla 2008 08:23
Jednotný Quad Core alebo Duální Quad Core procesory? Anonimouse Procesory, základné dosky & RAM 2 29 júna 2007 00:33
Duálny Vs Core Quad Core procesory? ong_1988 Procesory, základné dosky & RAM 3 18. marca 2007 22:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.