![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Já jsem chtěl stavať môj prvý highspec / hracej ploche. Zatiaľ môj zoznam; Samsung F1 500 GB pevný disk NZXT Lexa Blackline - Red - Prípad Corsair TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800MHz Samsung 20x DVD Drive LG W2252TQ Monitor - kontrast 10000:1 Teraz si chcem Quad Core alebo duálnou? Bol som pri pohľade na E8400 a Q6600, ktoré sa vám odporučí, alebo ak ani, ktoré tam sú alternatívy? A grafiky, 8800GT 9800GT alebo HD4850 PCS extrémnej? Chcem si hrát, CoD4 Halo SimTractor Roller Coaster Tycoon (y) hlavně číslo 3 Třeba Crysis rFactor, GRID Aký by bol najlepší pre mňa? A keby nič iného v mojom zozname nie je správne pre mňa, čo by to bolo? Môj rozpočet sa pohybuje okolo 600 libier + DPH (Nemôžem tvrdiť, že späť) Vďaka Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "je vo všeobecnosti veľmi zlá cena bodu pre monitory. 1680x1050 nevyužíva HD res veľmi dobre a obvykle len o niečo lacnejšie, môžete dostať vyššiu res (1920x1200) 24". Pokiaľ ide o špekulácie, štvorkolky jadro je k ničomu. Na E8400 a 4850 je najlepšie nastavenie, ak ste na rozpočet. Ak si nemôžete dovoliť, že idú z E8400 na E7200 a dostanete 4850. Môžete tiež nepotrebujú Corsair 650 pre toto nastavenie (450 bude v poriadku) a WD 640GB je rovnako rýchly. Nikdy som nepočul o prípade, že buď ..
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh jo, tak jsem chtěl 24? "A keď budem chcieť použiť pre TV použitie, je lepšie mať TV tuner postavená v / USB, alebo získať Freeview box pre TV? I naprosto láska tento! 50:000:1 kontrast! Ale z môjho rozpočtu. Tento je najlacnejší nemôžem nájsť, čo je polovica dôstojná. Cool, a chcem sa E8400 a HD4850? Mint. Vezmu to skratkou pre HD Ahoj Def? Tak to bude mať HDMI výstup? Oh a PSU, tento jeden v poriadku? Vďaka za pomoc: D Ben * EDIT - Je táto základná doska do práce? Bol som povedal, že bude v poriadku, ale chcete skontrolovať. Tady |
|
| |||
| |||
| Som naozaj nie je snaží byť vtáka, ale Carbon nedávno urobil skvelý tutoriál o počítačových dielov tu: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Já vím, je to jednoducho nemožné čítať webovú stránku a pozrieť sa každé vlákno, takže dúfam, že si to s dobrým úmyslom aj určená. Je to naozaj dobré hodnotenie na počítačové diely a zahŕňa aj čipy ste hovoril. EDIT: V čipy a prakticky všetko, čo budete požiadaní o. |
|
| |||
| |||
| Jo, já vlastne napísali hore odpoveď včera, ale zapomněla narazila odpovedať, tak som si to zhrnieme: 1. Já nevím, já nejsem v Spojenom kráľovstve: p 2. monitora dobrá voľba 3. Nezáleží na tom, monitor háky až cez DVI-D 4. PSU to v poriadku, skontrolujte, či môžete dostať 450W Corsair lacnejšie, sú takmer rovnaké jednotky 5. Základná doska je v pohode, ale DS3R je pre hardware RAID, ktoré by ste pravdepodobne ok s DS3L
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Každopádne si myslím, budem sa s DS3L, ale ktorý z nich? K dispozícii sú 3? Tady - 62 libier Tady - 72 libier Tady - £ 85 - Ale tohle je RAID, a nemám potrebu, takže jedna z prvých dvoch? Našiel som na 450W Corsair, ale len tad lacnejšie. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Vďaka Kluci:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že Carbon znamenalo prvý z tých, pretože sa jedná o čipovú sadu P35 (ako ten, vybrala pred)
| |||
| |||
| Jo, keď môžete získať P43 je to asi stojí za to. Inak vziať P35.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Správne, dobre som si ísť pre P35 Myslím, vďaka:) Som v Anglicku, keď vidím, Newegg nie sú tu loď, je to pravda? ![]() Som zachránil £ 150 + s nimi, keď môžete objednať. Ben |
|
| |||
| |||
| Nie, môžete skúsiť ostatné britské servery, ako keď scan.co.uk.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 64 X 2 Dual Core spracovateľom? Quad Core | scooby180169 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 28.září 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Duálny Core alebo Quad Core | gone8to1248 | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 11 apríla 2008 08:23 |
| Jednotný Quad Core alebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29 júna 2007 00:33 |
| Duálny Vs Core Quad Core procesory? | ong_1988 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 18. marca 2007 22:22 |
| Thread Tools | |
| |