![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Ја сам који желе изградити своју прву хигхспец / гаминг десктоп. До сада је моја листа; Самсунг Ф1 500ГБ Хард Дриве НЗКСТ Лекса Блацклине - Црвена - Цасе Гусар ТКС 650У псу Гусар Кит 4ГБ - 800мхз Самсунг 20кс ДВД-Дриве ЛГ У2252ТК Монитор - Контраст 10000:1 Сада, да ли желим или Куад Дуал Цоре? Тражио сам на Е8400 и К6600, што ви, што ви препоручи, или ако не, које су алтернативе тамо? И графика, 8800ГТ 9800ГТ или ХД4850 ПЦс крајњи? Желим играти, ЦОД4 Хало СимТрацтор Тыцоон брдско жељезница (с) углавном број 3 Можда Црысис рФацтор, ГРИД Шта би било најбоље за мене? А ако ништа друго у мом списку није тачно за мене, што би требало да буде? Мој буџет је око £ 600 + ПДВ (не могу тврдити да се врати) Хвала Бен:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "у целини је веома лоша цена тачка за мониторе. 1680кс1050 ХД ради ни рес добро и обично само мало јефтинији можете добити веће резолуције (1920кс1200) 24". Што се тиче шпекулација, Куад цоре је бескористан. Тхе Е8400 и 4850 је најбољи сетуп, осим ако сте на буџет. Ако си не можете дозволити да иде са Е8400 на Е7200 и добио 4850. Такође не треба гусар 650 за тај сетуп (450 ће бити у реду), а УД 640ГБ је једнако брзо. Никада нисам чуо за случај да је било ..
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ахх ок, тако ја желим од 24 "? А ако желим користити га користити за ТВ, је ли боље имати ТВ Тунер саграђена / УСБ или добити Фреевиеу кутије за ТВ? Ја апсолутно љубав ово! Контраст 50:000:1! Али из моје буџета. Ово је најјефтинији могу наћи, што је половина пристојно. Цоол, а ја желим на Е8400 и ХД4850? Минт. Ја га се залаже за ХД Бок деф? Тако ће имати ХДМИ излаз? Ох и псу, ово једном реду? Хвала за помоћ: Д Бен * Едит - Да ли је то матична плоча на посао? Познато ми је рекао да ће бити у реду, али желите да проверите. Овде |
|
| |||
| |||
| Ја сам стварно не покушава бити курац, али тек недавно Царбон учинио велик туториал на рачунару делова овде: хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...статион-18844/ Знам да је једноставно немогуће прочитати уебсите и видети сваки тхреад, па надамо се да ћете искористити ову са добром намером и намена. То је заиста добро процене рачунарских делова и такође укључује цхипс сте причају. Едит: Тхе ЦИПС и готово све што вам је питао о томе. |
|
| |||
| |||
| Да, заправо куцаног горе одговор синоћ, али је заборавио то кликните на одговор, па ћу га сажети: 1. не знам, нисам у Великој Британији: п 2. монитор је добар избор 3. Свеједно, монитор кука горе преко ДВИ-Д 4. Псу'с фине, види ако можеш добити 450У гусар јефтинији, они су готово исте јединице 5. Матична плоча је у реду, али је за ДС3Р хардуаре РАИД, ти би вероватно бити ок са ДС3Л
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() У сваком случају, мислим да идем на са ДС3Л, али које? Постоје 3? Овде - 62 £ Овде - 72 £ Овде - £ 85 - Али ово је РАИД, а ја не треба, па једно од прва два? И ја сам нашао 450У гусар, а тек ТАД јефтиније. хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...одид=ЦА-006-ЦС Момци хвала:) Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим Царбон значио је први од тих, јер је П35 цхипсет (попут оне коју је изабрао пре)
| |||
| |||
| Да, ако можеш добити П43 је вероватно исплати. Иначе зграби је П35.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Право, и ја ћу поћи за П35 Мислим, хвала:) Ја сам у УК, колико могу да видим, не Неуегг брод овде, да је исправан? ![]() И'ве сачуване £ 150 + са њима, ако ја могу наручити. Бен |
|
| |||
| |||
| Нопе, можете да испробате друге уеб локације као што су Велика Британија сцан.цо.ук ипак.