az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Çift Çekirdekli Vs Dört Çekirdekli - ve diğer sorular ...

Reply

Konu Araçları
Old 1 Ekim 2008, 08:43
Üye Grubu

Default Çift Çekirdekli Vs Dört Çekirdekli - ve diğer sorular ...

Merhaba Tüm

Ben ilk highspec kumar masaüstü oluşturmak isteyen yaşıyorum.

Şimdiye kadar, benim listesi;

Samsung F1 500GB Sabit Disk
NZXT Lexa Blackline - Kırmızı - Kılıf
Korsan TX 650W PSU
Korsan 4GB Kit - 800MHz
Samsung 20x DVD Sürücü
LG W2252TQ
Monitör - 10000:1 Kontrast

Şimdi Dört veya Çift Çekirdekli istiyorsun? Ben E8400 at ve Q6600, size veya tavsiye ne, hangi alternatifler var yapmak arıyordum ettik?

Ve Grafikler,

8800GT
9800GT
veya HD4850 ADET aşırı?

Ben oynamak istiyorum,

COD4
Halo
SimTractor
Roller Coaster Tycoon (lar) esas numarası 3
Belki Crysis
rFactor,
GRID

Benim için en iyisi olur?

Ve eğer benim listesinde başka bir şey benim için doğru değilse, bunun ne kadar olmalıdır?

Bütçem yaklaşık 600 YTL olduğunu + KDV (I) geri talep edebilir

Teşekkürler

Ben:)
Old 1 Ekim 2008, 10:56
Bağış Grubu

22 "genel olarak izler için çok kötü bir fiyat noktasıdır. 1680x1050 HD de çok iyi ve genellikle sadece biraz daha yüksek bir şey (1920x1200) 24" alabilirsiniz ucuz için şey gelmez.

Spec, dört çekirdekli yararsızdır gelince. Eğer bir bütçe üzerinde olduğunuz E8400 ve 4850 en iyi ayarı bulunuyor. Eğer, bu E8400 gelen E7200 gidin göze alamaz ve 4850 alıyorum.

Bunlar da) ve daha hızlı olan WD 640GB ve korsan 650 bu kurulum (450 iyi olacak için gerek yoktur. Bu durumda her iki .. söylenmezdi
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 1 Ekim 2008, 11:25
Üye Grubu

Ahh tamam, ben bir 24 "istiyor musunuz? Eğer TV kullanmak için kullanmak istiyorsanız, daha iyi bir TV Tuner dahili / USB veya TV için Freeview kutusu almak için mi?

I absolutely love bu! 50:000:1 Kontrast! Ama benim bütçe çıktı.

Bu I olan yarısını iyi olduğunu bulabilirsiniz ucuz olduğunu.

Harika, ben, bu E8400 istiyorum ve HD4850? Nane. Ben HD götürün Hi Def kısaltmasıdır? Yani bir HDMI çıkışı olacak?

Oh ve PSU, bu bir tamam mı?

Yardım için teşekkürler: D

Ben

EDIT * - iş bu anakart kadar mı? Ben ise iyi olacak, dedi ama kontrol etmek istiyorum. Burada
Old 1 Ekim 2008, 19:33
Bağış Grubu

Gerçekten bir aletin olmaya çalışıyorum ancak, Karbon kısa yaptı bilgisayar parçaları buraya eğitimde büyük: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Ben sadece bir web sitesi okumak mümkün değil ve her iplik bakın, ben size iyi niyet i al bunu umut biliyorum tasarlanmıştır. Bu bilgisayar parçaları üzerinde çok iyi değerlendirmesi ve de bahsediyorsun fişleri içerir.

EDIT: Bu fiş ve sorular hemen hemen herşey hakkında.
Old 1 Ekim 2008, 20:18
Bağış Grubu

Evet, gerçekten dün gece bir yanıt kadar yazdım, ama cevap bulunanlar unuttum, bu yüzden bunu özetlemek olacak:

1. Bilmiyorum, ben İngiltere'de değilim: p
2. monitör iyi bir seçim's
3. değil, keyfi, monitörün DVI ile yukarı hooks-D
4. Bir 450W korsan ucuza alabilirsiniz PSU's fine, neredeyse olduğunuz birimi aynı görmek
5. Anakart, ancak iyi bir DS3R donanım için muhtemelen, DS3L ile tamam duyarım RAID olduğunu
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 2 Ekim 2008, 10:54
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Bubba View Post
Gerçekten bir aletin olmaya çalışıyorum ancak, Karbon kısa yaptı bilgisayar parçaları buraya eğitimde büyük: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Ben sadece bir web sitesi okumak mümkün değil ve her iplik bakın, ben size iyi niyet i al bunu umut biliyorum tasarlanmıştır. Bu bilgisayar parçaları üzerinde çok iyi değerlendirmesi ve de bahsediyorsun fişleri içerir.

EDIT: Bu fiş ve sorular hemen hemen herşey hakkında.
Evet, onun çok zeki, ve çok bilgi okuyun. Dün gece, buldum biraz olarak BT bazı iş yapıyorsun sonra, sonra benim İnternet gitti, benim cevap yayınlanmıştır

Herneyse, ben DS3L, ancak bir olacak mi? 3 nedir?

Burada - £ 62
Burada
- £ 72
Burada - £ 85 - Ama bu RAID vardır ve ben buna ihtiyacı yoktur, bu yüzden bir ilk iki?

Ve ben, ancak sadece biraz daha ucuz olan 450W korsan bulundu. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS

Teşekkürler Çocuklar:)

Ben
Old 2 Ekim 2008, 11:48
Bağış Grubu

Olarak bir P35 yongaseti I Karbon söz konusu ilk anlamı, düşünmek (gibi bundan önce seçilen vardı)

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 2 Ekim 2008, 12:06
Bağış Grubu

Evet, eğer P43 muhtemelen buna değer elde edebilirsiniz. Aksi takdirde P35 yakala.
Old 2 Ekim 2008, 12:15
Üye Grubu

Doğru, iyi ben çok P35 için teşekkür giderim:)

Ben in the UK, as far as I can see, Newegg buraya gemi yok yaşıyorum bu doğru mu?

Ben £ 150 kaydettiğinizde + onlarla birlikte, eğer sipariş edebilirsiniz.

Ben
Old 2 Ekim 2008, 12:43
Bağış Grubu

Hayır, sen de scan.co.uk gibi İngiltere web sitelerini deneyebilirsiniz.
Reply

Register

Bookmarks