![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm Ben ilk highspec kumar masaüstü oluşturmak isteyen yaşıyorum. Şimdiye kadar, benim listesi; Samsung F1 500GB Sabit Disk NZXT Lexa Blackline - Kırmızı - Kılıf Korsan TX 650W PSU Korsan 4GB Kit - 800MHz Samsung 20x DVD Sürücü LG W2252TQ Monitör - 10000:1 Kontrast Şimdi Dört veya Çift Çekirdekli istiyorsun? Ben E8400 at ve Q6600, size veya tavsiye ne, hangi alternatifler var yapmak arıyordum ettik? Ve Grafikler, 8800GT 9800GT veya HD4850 ADET aşırı? Ben oynamak istiyorum, COD4 Halo SimTractor Roller Coaster Tycoon (lar) esas numarası 3 Belki Crysis rFactor, GRID Benim için en iyisi olur? Ve eğer benim listesinde başka bir şey benim için doğru değilse, bunun ne kadar olmalıdır? Bütçem yaklaşık 600 YTL olduğunu + KDV (I) geri talep edebilir Teşekkürler Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "genel olarak izler için çok kötü bir fiyat noktasıdır. 1680x1050 HD de çok iyi ve genellikle sadece biraz daha yüksek bir şey (1920x1200) 24" alabilirsiniz ucuz için şey gelmez. Spec, dört çekirdekli yararsızdır gelince. Eğer bir bütçe üzerinde olduğunuz E8400 ve 4850 en iyi ayarı bulunuyor. Eğer, bu E8400 gelen E7200 gidin göze alamaz ve 4850 alıyorum. Bunlar da) ve daha hızlı olan WD 640GB ve korsan 650 bu kurulum (450 iyi olacak için gerek yoktur. Bu durumda her iki .. söylenmezdi
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh tamam, ben bir 24 "istiyor musunuz? Eğer TV kullanmak için kullanmak istiyorsanız, daha iyi bir TV Tuner dahili / USB veya TV için Freeview kutusu almak için mi? I absolutely love bu! 50:000:1 Kontrast! Ama benim bütçe çıktı. Bu I olan yarısını iyi olduğunu bulabilirsiniz ucuz olduğunu. Harika, ben, bu E8400 istiyorum ve HD4850? Nane. Ben HD götürün Hi Def kısaltmasıdır? Yani bir HDMI çıkışı olacak? Oh ve PSU, bu bir tamam mı? Yardım için teşekkürler: D Ben EDIT * - iş bu anakart kadar mı? Ben ise iyi olacak, dedi ama kontrol etmek istiyorum. Burada |
|
| |||
| |||
| Gerçekten bir aletin olmaya çalışıyorum ancak, Karbon kısa yaptı bilgisayar parçaları buraya eğitimde büyük: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Ben sadece bir web sitesi okumak mümkün değil ve her iplik bakın, ben size iyi niyet i al bunu umut biliyorum tasarlanmıştır. Bu bilgisayar parçaları üzerinde çok iyi değerlendirmesi ve de bahsediyorsun fişleri içerir. EDIT: Bu fiş ve sorular hemen hemen herşey hakkında. |
|
| |||
| |||
| Evet, gerçekten dün gece bir yanıt kadar yazdım, ama cevap bulunanlar unuttum, bu yüzden bunu özetlemek olacak: 1. Bilmiyorum, ben İngiltere'de değilim: p 2. monitör iyi bir seçim's 3. değil, keyfi, monitörün DVI ile yukarı hooks-D 4. Bir 450W korsan ucuza alabilirsiniz PSU's fine, neredeyse olduğunuz birimi aynı görmek 5. Anakart, ancak iyi bir DS3R donanım için muhtemelen, DS3L ile tamam duyarım RAID olduğunu
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Herneyse, ben DS3L, ancak bir olacak mi? 3 nedir? Burada - £ 62 Burada - £ 72 Burada - £ 85 - Ama bu RAID vardır ve ben buna ihtiyacı yoktur, bu yüzden bir ilk iki? Ve ben, ancak sadece biraz daha ucuz olan 450W korsan bulundu. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Teşekkürler Çocuklar:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak bir P35 yongaseti I Karbon söz konusu ilk anlamı, düşünmek (gibi bundan önce seçilen vardı)
| |||
| |||
| Evet, eğer P43 muhtemelen buna değer elde edebilirsiniz. Aksi takdirde P35 yakala.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Doğru, iyi ben çok P35 için teşekkür giderim:) Ben in the UK, as far as I can see, Newegg buraya gemi yok yaşıyorum bu doğru mu? ![]() Ben £ 150 kaydettiğinizde + onlarla birlikte, eğer sipariş edebilirsiniz. Ben |
|
| |||
| |||
| Hayır, sen de scan.co.uk gibi İngiltere web sitelerini deneyebilirsiniz.
![]() |
|
| Bookmarks |