![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт Я бажають побудувати свою першу highspec / настільних ігор. Поки що, мій список; Samsung F1 500GB Hard Drive NZXT Lexa Blackline - Червоне - Справа Corsair TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800MHz Samsung 20x DVD-привід LG W2252TQ Монітор - Контрастность 10000:1 Тепер я хочу Quad або Dual Core? Я дивився на E8400 і Q6600, який ви рекомендуєте, або, якщо ні одна, які альтернативи існують? І графіка, 8800GT 9800GT PCS HD4850 або річ? Я хочу грати, COD4 Halo SimTractor Roller Coaster Tycoon (и) в основному номер 3 Може бути, Crysis RFACTOR, ГРІД Що буде краще для мене? І якщо що-небудь ще в моєму списку не є правильним для мене, що воно має бути? Мій бюджет складає близько £ 600 + ПДВ (я можу стверджувати, що ззаду) Спасибо Бен:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "в цілому це дуже погано Ціна точкою для моніторів. 1680x1050 не робить ні HD Res дуже добре і як правило, тільки трохи дешевше, ви можете отримати більш високий дозвіл (1920x1200) 24". Що стосується специфікації четирех'ядерних процесорів не має сенсу. E8400 і 4850 кращих настройку, якщо ви на бюджеті. Якщо ви не можете дозволити собі, що йдуть від E8400 до E7200, та отримайте 4850. Вам також не потрібно Corsair 650 для цієї установки (450 буде добре) і WD 640GB є настільки ж швидко. Я ніколи не чув про такий випадок або ..
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ах порядку, тому я хочу 24 "? А якщо я хочу використовувати його для використання телевізора, це краще мати ТВ-тюнер, в / USB, або отримати поле Freeview по телевізору? Я просто в захваті цей! 50:000:1 контраст! Але з мого бюджету. Цей найдешевший я можу дізнатися, що половина пристойних. Круто, і я хочу, E8400 і HD4850? Монетний двір. Я вважати, що HD означає Привіт Def? Так буде мати вихід HDMI? Та й БП, цей одного порядку? Дякуємо за допомогу: D Бена * Зміна - це материнська плата до роботи? Мені сказали, це буде добре, але потрібно перевірити. Тут |
|
| |||
| |||
| Я дійсно не намагається бути Діка, але вуглецю Зовсім недавно зробила великий підручник з комп'ютерної частин тут: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Я знаю, що це просто неможливо читати сайт і побачити потік, тому я сподіваюся, ви на це з добрими намірами і передбачалося. Це дійсно гарну оцінку на комп'ютері частинами, а також включає в себе чіпи ви говорите. EDIT: фішки, і практично все інше ви запитали о. |
|
| |||
| |||
| Так, я дійсно віддруковані на машинці відповідь минулої вночі, але забув вдарити відповідь, тому я Підводячи підсумок: 1. Я не знаю, я не в Великобританії: P 2. монітор гарним вибором 3. Не має значення, монітор підключається через DVI-D 4. Штраф БП, см. якщо ви можете отримати 450W Corsair дешевше, вони майже одиниця ж 5. Материнська це добре, але DS3R для апаратного RAID, ви, ймовірно, буде в порядку з DS3L
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() У всякому разі, я думаю, що я збираюся з DS3L, але який? Є 3? Тут - £ 62 Тут - £ 72 Тут - £ 85 - Але це треба RAID, і мені це не потрібно, тому один з перших двох? І я виявив, 450W Corsair, але тільки трохи дешевше. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Спасибо ребята:) Бена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, вуглецю на увазі перший з них, так як це чіпсета P35 (як і той, який ви вибрали раніше)
| |||
| |||
| Так, якщо ви можете отримати P43 Мабуть, варто. В іншому разі захоплення P35.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Правильно, а я піду за P35 Я думаю, спасибо:) Я перебуваю у Великобританії, наскільки я можу судити, Newegg поставляються не тут, вірно? ![]() Я заощадив £ 150 + з ними, якщо я можу замовити. Бена |
|
| |||
| |||
| Ні, ви можете спробувати інші веб-сайти, як Великобританія, хоча scan.co.uk.