по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

DxDiag не могат да четат правилно CPU Clock скорост.

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти май 2009 г., 19:52
Новите държави Група

Default DxDiag не могат да четат правилно CPU Clock скорост.

Хей,
Днес съградих моя зверски компютър с AMD phenom II четворни ядрото 3.2ghz и гигабайт GA-MA770-UD3 дънната платка. Въпреки това Vista-64bit признава само по DxDiag ми часовник скорост е 1.6ghz. Това измерване на скорост на ядрото, или всичките четири общо. Мисля, че това е последната. Айв прочети места, които някои хора трябва да им надграждане на BIOS за phenom II на тази дънна платка, но Im не сте сигурни, че е проблем. Трябва ли да опитате умножи часовник скорост в BIOS, за да получите преработвателя до 3,2 GHz? Im просто притеснен, че ще направя нещо нередно и бъркотия ми CPU. Всякакви предложения? Благодаря Ви много за отделеното време и помощ.

BTW, ако имате нужда да можете да публикувате dxdiag ми, за да погледна.

Тук са части:
Дънната платка:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128376
Процесор:
http://www.newegg.com/Product/Produc...nom% 20ii% 20955
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Часовник CPU Speed: Аз съм объркана, Да имам Това, което плаща за? buchanan Процесори, дънни платки & RAM 6 28 Март 2009 14:46
Компютър не виждате правилно процесора tomthedrummer1992 Процесори, дънни платки & RAM 5 1-во Oct 2008 01:29
Осъществяване Hard Drive Прочети Speed бързо? Crysis Дискове & сменяемите носители 2 28-ма Sep 2007 03:24
Dxdiag mrdaveyk Процесори, дънни платки & RAM 3 24-ти септември 2007 08:26
HAvAAck е правилен mcbee Windows операционни системи 6 23rd Jul 2007 14:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc