menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Dxdiag nemůže přečíst správný procesor hodiny rychlost.

Reply

Thread Nástroje
Old 29. května 2009, 19:52
Nový člen skupiny

Default Dxdiag nemůže přečíst správný procesor hodiny rychlost.

Hej,
Dnes jsem vybudoval vlastní brutální PC s AMD phenom II čtyř-jádrové procesory 3.2ghz a GIGABYTE GA-MA770-UD3 desky. Nicméně vista-64bit pouze rozpoznává pod dxdiag, že můj čas rychlost je 1.6GHz. Je toto měření rychlosti na jádro nebo všech čtyř celkem. Myslím si, že je tento. Ive místech číst, že někteří lidé museli upgradovat bios pro phenom II na této desce, ale im nejsem jistý, že je to za problém. Mám zkusit znásobení hodiny rychlost v BIOSu dostat procesor na 3,2 GHz? im jen strach, že by udělal něco špatného a zamazat mé cpu. Jakýkoliv návrhy? Mnohokrát vám děkuji za váš čas a pomoc.

Btw, pokud budete potřebovat i my můžeme post dxdiag vám podívat se na.

tady jsou částí:
Základní deska:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128376
CPU:
http://www.newegg.com/Product/Produc...nom% 20ii% 20955
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hodiny CPU Speed: I Am Confused, mám co jsem zaplatil za? Buchanan Procesory, základní desky & RAM 6 28. března 2009 14:46
Počítačové nezobrazují správně CPU tomthedrummer1992 Procesory, základní desky & RAM 5 1. říjen 2008 01:29
Tvorba Pevný disk Přečtěte Speed rychle? Crysis Drives & Removable Media 2 28. Září 2007 03:24
Dxdiag mrdaveyk Procesory, základní desky & RAM 3 24. Září 2007 08:26
HAvAAck je správná mcbee Operační systémy Windows 6 23. července 2007 14:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.