kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

DxDiag nem lehet olvasni a megfelelő CPU órajel.

Reply

Téma eszközök
Old Május 29 2009, 19:52
Új tag Csoport

Default DxDiag nem lehet olvasni a megfelelő CPU órajel.

Hé,
Ma épített saját ronda pc egy AMD Phenom II quad core 3,2 GHz és a GIGABYTE GA-MA770-UD3 alaplap. Ugyanakkor Vista 64bit csak felismeri a DxDiag hogy óra sebességet 1.6GHz. Ez a sebesség mérésére per fő, vagy mind a négy összesen. Azt hiszem, ez az utóbbi. Ive helyen olvasni, hogy néhány ember, hogy a BIOS-frissítést a jelenség II ez az alaplap, de im nem biztos, hogy a probléma itt. Próbáljam ki szorzásával órajel a BIOS, hogy a processzor akár 3,2 GHz-et? im csak aggódom, hogy nem valami rossz, és elront my CPU. Any suggestions? Köszönöm szépen a segítséget, és segít.

Btw, ha szükség van tudok elküldeni én dxdiag neked nézni.

Itt vannak a részek:
Alaplap:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128376
CPU:
http://www.newegg.com/Product/Produc...nom% 20ii% 20955
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
CPU Clock Speed: "Én vagyok zavarodva, Have I Got What I fizetni? Buchanan Processzorok, alaplapok és RAM 6 28. március 2009 14:46
Számítógép nem látok helyes CPU tomthedrummer1992 Processzorok, alaplapok és RAM 5 1. október 2008 01:29
A merevlemez olvasási sebesség gyors? Crysis Drives & Removable Media 2 28. Szeptember 2007 03:24
Dxdiag mrdaveyk Processzorok, alaplapok és RAM 3 24. Szeptember 2007 08:26
HAvAAck helyes mcbee A Windows operációs rendszerek 6 23. július 2007 14:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.