mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

DxDiag negali perskaityti teisingas CPU clock speed.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 29, 2009, 19:52
Naujas Narys

Default DxDiag negali perskaityti teisingas CPU clock speed.

Ei,
Šiandien aš pastatė savo bjauriai PC su AMD Phenom II Quad Core 3.2GHz ir GIGABYTE GA-MA770-UD3 plokštę. Tačiau Vista 64bit atpažįsta tik pagal DxDiag kad mano laikrodis greitis 1.6GHz. Tai matavimo per core arba bendra visoms keturioms greitis. Manau, tai pastarasis. Ive skaityti vietose, kad kai kurie žmonės turėjo atnaujinti savo BIOS Phenom II šią plokštę but im not sure, kad yra problema. Turėčiau išbandyti dauginant laikrodis greitis BIOS gauti procesorius iki 3,2 GHz? im just neramu, kad jis padarys ką nors blogo ir bałagan mano CPU. Any suggestions? Labai ačiū už Jūsų laiką ir padėti.

Btw, jei jums reikia galiu po mano dxdiag jums pažvelgti.

Čia yra dalių:
Pagrindinė plokštė:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128376
Procesorius:
http://www.newegg.com/Product/Produc...nom% 20ii% 20.955
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
CPU Clock Speed: I am confused, Have I Got What I mokama? Buchanan CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 Kovas 28, 2009 14:46
Kompiuterių nematote teisingas procesorius tomthedrummer1992 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 1 spalis 2008 01:29
Padaryti Hard Drive Read Speed Fast? Crysis Drives & Removable Media 2 28 rugsėjis 2007 03:24
Dxdiag mrdaveyk CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 24 rugsėjis 2007 08:26
HAvAAck teisingas McBee Windows "operacinės sistemos 6 23 liepa 2007 14:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.