менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

DxDiag не може правильно читати тактову частоту процесора.

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2009, 19:52
Нові члени групи

Default DxDiag не може правильно читати тактову частоту процесора.

Гей,
Сьогодні я поставив цей звірячий ПК з процесором AMD Phenom II Quad 3,2 Ггц ядро і GIGABYTE GA-MA770-UD3 плати. Однак перспектива-64bit визнає тільки під DxDiag що мій Тактова частота 1.6GHz. Це вимір швидкості на основних або всіх чотирьох в цілому. Я думаю, що це остання. Ive читати місць, що деякі люди були для оновлення BIOS для своїх Phenom II на материнську плату, але їм не впевнений, що тут проблема. Якщо я намагаюся множення тактової частоти в BIOS, щоб отримати процесора до 3,2 ГГц? їм просто турбуються, що вона зробить щось неправильно і столових до мого ЦП. Будь-які пропозиції? Велике спасибі за ваш час і допомогу.

До речі, якщо Вам потрібно я можу опублікувати свою DXDIAG для вас дивитися.

Ось частин:
Материнська плата:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128376
Процесор:
http://www.newegg.com/Product/Produc...nom% 20II% 20955
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Тактова частота процесора: Я збентежений, тут я, що я заплатив? Бьюкенен Процесори, материнські плати RAM & 6 28 березня 2009 14:46
Комп'ютер не бачачи правильний процесор tomthedrummer1992 Процесори, материнські плати RAM & 5 1 жовтня 2008 01:29
Створення Hard Drive Read Speed Fast? Crysis Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 28 вересня 2007 03:24
Dxdiag mrdaveyk Процесори, материнські плати RAM & 3 24 вересня 2007 08:26
HAvAAck правильний Макбі Операційні системи Windows 6 23 липня 2007 14:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.