![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някой друг чувал всякакви вътре новини за бъдещи поръчки на този процесор? Той е бил кратък складирани в много търговци на дребно / etailers, което от своя страна е изпомпвана на цена до значително, което е п * ssed ме както съм аз искам да взема и в рамките на следващия месец, или така, но това е все едно, че те гледам, ще се достига £ 200 от онова време. Повечето хора казват, че Intel за ограничаване на доставките, тъй като те знаят търсенето е високо, затова просто чакат цената да се увеличава, тъй като тя естествено би. Също така, някой е купил една и има някакви проблеми с него?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей M8 tekheads.co.uk имат четири в склад за £ 160 M8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете също така да взема 8200, но аз мисля, Intel се опитва да прокара души към 8500 както извор.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Новите 45nm Quads са точно зад ъгъла също, така че ще се радвам да видя какъв ефект имат. , Според които, вероятно нищо ...
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Да добър забравил за ebuyer |
|
| |||
| |||
| Всеки добър тогава Газ? |
|
| |||
| |||
| Вън на фондовите сега общителен. Ако мога да смени текущата ми издокарвам тогава можете да започнете да скаутите наоколо, но няма да позволим портфейла ми купи нещо просто още! Мислите, че 133 е един от най-евтините съм видял, това е конкурентна на AriaPC, но Сканирай е преминал през покрива най £ 150 +
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Ще имате друг поглед наоколо. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, да бъдат честни какво £ 17, когато никой друг не ги получи. Не дрямка и този път. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Overclocking E8400 Предложения | clearerror | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 16-то Юни 2009 11:24 |
| Нов компютър Охлаждане въпроси - E8400 - 75-80c | stagestc | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 9 юни 2009 12:09 |
| В 4Ghz проект-E8400 | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 30 януари 2009 година 22:37 |
| Надграждането на Intel e8400 - Помощ! | Twisted | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 4 юли 2008 06:05 |
| Ще ми дънната платка поддържа процесори E8400? | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 2-ро май 2008 г. 16:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |