![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Někdo slyšel jakékoliv uvnitř novinky o budoucí objednávky tohoto procesoru? Je to byl krátký uskladnily v mnoha prodejců / etailers, což zase má odčerpaných cena se značně zvýšila, což má p * ssed mě, jak jsem chtěla dostat během příštího měsíce, nebo tak, ale je to jako když hledáte budou dosažení 200 liber do té doby. Většina lidí říká, že to Intel omezení dodávek, pokud vědí, že poptávka je vysoká, proto prostě čeká na ceny porostou, protože to by samozřejmě. Také má někdo zakoupili jeden a má nějaké problémy s tím?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi M8 tekheads.co.uk mít čtyři vozidla pro £ 160 M8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete také chytit jedna 8200, ale myslím, že Intel se snaží tlačit lidi k 8500 stejně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Nové 45nm čtyřlůžkové pokoje jsou hned za rohem taky, takže to bude dobré vidět jaký vliv mají. Říká se, že asi nic ...
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ano dobrý zapomněl o ebuyer |
|
| |||
| |||
| Každý dobrý pak Gaz? |
|
| |||
| |||
| Není skladem nyní matey. Pokud můžu posun mého současného plošinu pak můžu začít Scouting kolem, ale peněženku nebudou nech mě jenom ještě něco koupit! Mysli 133 je jedním z nejlevnějších jsem viděl, je to s konkurenční AriaPC, ale Scan prošel střechy na £ 150 +
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Dám si asi hledat jinou. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, které mají být upřímný co 17liber, když nikdo jiný jim. Nepoužívejte tuto chvíli zdřímnout. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přetaktování E8400 Návrhy | clearerror | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 16. června 2009 11:24 |
| Nové PC Chlazení Otázky - E8400 - 75-80c | stagestc | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 9. červen 2009 12:09 |
| Tento projekt 4Ghz-E8400 | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 30. ledna 2009 22:37 |
| Upgrade na Intel e8400 - Help! | Twisted | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 4. července 2008 06:05 |
| Bude moje deska podporovat E8400 CPU? | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 2. května 2008 16:50 |
| Thread Nástroje | |
| |