![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούσει κανείς άλλος στο εσωτερικό κάθε νέα σχετικά με τις μελλοντικές παραγγελίες του επεξεργαστή; Ήταν σύντομο αποθηκεύονται σε πολλούς λιανοπωλητές / etailers, η οποία με τη σειρά του έχει αντλημένων σημαντικά η τιμή, η οποία έχει p * ssed μου off όπως είμαι θέλουν να πάρουν ένα μέσα στον επόμενο μήνα ή έτσι, αλλά είναι σαν να αναζητούν θα φθάσει £ 200 από το εν λόγω χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι στην Intel περιορισμό της προσφοράς που γνωρίζουν η ζήτηση είναι υψηλή, επομένως, απλώς να περιμένουν την τιμή να αυξάνεται, όπως είναι φυσικό θα ήταν. Επίσης, έχει κανείς αγόρασε ένα και έχει κανένα πρόβλημα με αυτό;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γεια M8 tekheads.co.uk έχουν τέσσερα το υλικό για £ 160 M8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε επίσης να πάρετε έναν 8200, αλλά πιστεύω Intel προσπαθεί να ωθήσει τους ανθρώπους προς το 8500 επίσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το νέο 45nm Τετραπλά είναι προ των πυλών και εγώ, γι 'αυτό θα είναι καλό για να δούμε τι αποτελέσματα έχουν. Λέγοντας αυτό, ίσως τίποτα δεν ...
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| ναι καλή ξέχασαν ebuyer |
|
| |||
| |||
| Κάθε καλή τότε Gaz; |
|
| |||
| |||
| Out of stock πλέον φιλικός. Αν μπορώ να βάρδια μου τρέχουσα εξέδρας τότε μπορεί να ξεκινήσει αναζήτησης περίπου, αλλά το πορτοφόλι δεν θα επιτρέψτε μου να αγοράσει κάτι λίγο ακόμα! Σκέψου 133 είναι ένα από τα φθηνότερα που έχω δει, είναι ανταγωνιστικές με AriaPC, Scan, αλλά έχει περάσει από την οροφή σε £ 150 +
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Θα πάρω μια άλλη ματιά περίπου. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, για να είμαστε ειλικρινείς whats £ 17, όταν κανένας άλλος δεν έχει αυτά. Μην αναβολής αυτή τη φορά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclocking E8400 Προτάσεις | clearerror | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 16 Ιουν 2009 11:24 |
| Νέο PC ψύξης Θέματα - E8400 - 75-80c | stagestc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 9 Ιουν 2009 12:09 |
| Η 4Ghz Project-E8400 | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 30 Ιαν 2009 22:37 |
| Αναβάθμιση σε Intel e8400 - Βοήθεια! | Twisted | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 4 Ιουλ 2008 06:05 |
| Θα μου τη μητρική πλακέτα στήριξης E8400 CPU; | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 2η Μαΐου 2008 16:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |