![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Još netko čuo unutar bilo koje vijesti o budućnosti ove naloge procesor? To je bio kratki opskrbljena trgovaca u mnogim / etailers, što opet ima pumped up znatno cijenu, koja je p * ssed me off jer sam žele dobiti neki u idućih mjesec dana ili tako, ali to je kao da tražite da će biti do £ 200 po tome trenutku. Većina ljudi reći da je Intel ograničavanje opskrbe, kao što znamo je potražnja velika, dakle, jednostavno čekajući da se porast cijene, jer bi se, naravno. Isto tako, bilo tko je kupio jedan i nema problema s njim?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 tekheads.co.uk imati četiri na lageru za £ 160 m8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također možete dograbiti jedan 8200, ali mislim Intel pokušava gurnuti prema ljudima kao i 8500.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Novi 45nm četvorci samo oko kutu previše, tako da će biti dobro da vidim što oni imaju efekta. Rekavši da je, vjerojatno ništa ...
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Da dobra zaboravili ebuyer |
|
| |||
| |||
| Bilo koju dobru onda Gaz? |
|
| |||
| |||
| Rasprodan sada drugar. Ako ja mogu pomak moje trenutne katarka tada mogu početi oko izviđanje, ali novčanik ne dopusti mi da kupite još samo nešto! Think 133 je jedna od najjeftinije sam vidio, to je konkurentan s AriaPC, ali Scan je prošla krova na £ 150 +
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Ja ću gledati oko drugog. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, da budem iskren što je £ 17, kada nitko drugi ih ima. Ne Drijemaj to vrijeme. |