![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bárki más hallotta a bennfentes hírek jövő megrendelések e processzor? Már rövid készletezett sok kiskereskedő / etailers, amely viszont a szivattyús ár jelentősen, ami p * ssed én ki vagyok, hogy szeretnének egy, a következő hónapban vagy úgy, de azt keresi, mintha azokat elérve 200 £, hogy időt. Most azt mondják, hogy az Intel korlátozó ellátás tudják a kereslet magas, ezért csak vár az árak emelkedni, mivel a természetben is. Emellett azt bárki vásárolt, és olyan problémákat is?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi m8 tekheads.co.uk négy raktáron a 160 £ m8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt is megragad a 8200, de azt hiszem Intel próbálkozik, hogy álljon ki az emberek felé, a 8500 is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Az új, 45nm Quad van a sarkon túl, így lesz jó, hogy lássuk, milyen hatással vannak. Mondván, hogy valószínűleg semmi ...
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Igen jó felejtett körülbelül ebuyer |
|
| |||
| |||
| Minden jó, akkor a Gaz? |
|
| |||
| |||
| Raktáron most haver. Ha meg tudom elterelési jelenlegi fúrótoronyhoz akkor lehet kezdeni felkutatási körül, de a tárca nem enged vásárolni semmit csak még! Gondolj 133 egyike a legolcsóbb láttam, hogy versenyképesek AriaPC, de Scan ment keresztül a tetőn a £ 150 +
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Majd még nézel körül. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, a becsületes whats £ 17, ha senki másnak nincs rájuk. Ne Szundi ebben az időben. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Túlhajtási E8400 Suggestions | clearerror | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 16. június 2009 11:24 |
| Új PC Cooling kérdések - E8400 - 75-80c | stagestc | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 9. június 2009 12:09 |
| A projekt 4GHZ-E8400 | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 30. január 2009 22:37 |
| Frissítés Intel e8400 - Segítség! | Twisted | Processzorok, alaplapok és RAM | 10 | 4. július 2008 06:05 |
| Majd én az alaplap támogatja az E8400 CPU? | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 2. május 2008 16:50 |
| Téma eszközök | |
| |