![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמעתי מישהו אחר בתוך כל ההוראות החדשות לגבי העתיד של מעבד זה? זה היה קצר בהרבה stocked קמעונאים / etailers, שבתורה יש שאוב את המחיר מעלה באופן משמעותי, אשר יש P * ssed אותי כמו שאני המבקשים להגיע אחד בתוך שנה בערך, אבל זה כאילו הם מסתכלים יהיה להגיע £ 200, כי לפי שעה. רוב האנשים אומרים את זה של אינטל הגבלת האספקה כפי שהם מכירים את הביקוש הוא גבוה, ולכן פשוט להמתין לעליית המחיר, כפי שזה היה טבעי. כמו כן, יש מישהו לרכוש אחת ויש לו בעיות עם זה?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום m8 tekheads.co.uk יש ארבעה במלאי עבור £ 160 m8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול גם לתפוס את 8200, אבל אני חושב אינטל מנסה לדחוף אנשים לכיוון 8500 גם כן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
החדש של 45nm Quads הם פשוט מעבר לפינה מדי, כך שהוא יהיה טוב כדי לראות איזו השפעה יש להם. אומר את זה, כנראה שום דבר לא ...
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| כן טוב לגבי אחד שכחת ebuyer |
|
| |||
| |||
| Gaz כל כך טוב? |
|
| |||
| |||
| מתוך המניות matey עכשיו. אם אני יכול המשמרת הנוכחית שלי אז חבל שאני יכול להתחיל צופות מסביב, אבל את הארנק לא יאפשר לי לקנות משהו רק עדיין! תחשוב 133 הוא אחד הזול ביותר שאני ראיתי, זה עם AriaPC תחרותי, אך יש סרוק הלכו דרך הגג ב £ 150 +
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| אזמין עוד מבט בערך. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, להיות כנים מה £ 17 כאשר אף אחד אחר יש להם. אין זה הזמן לחטוף תנומה קלה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הצעות Overclocking E8400 | clearerror | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 16th יוני 2009 11:24 |
| מחשב חדש בעיות קירור - E8400 - 75-80c | stagestc | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 9th יוני 2009 12:09 |
| פרויקט ה 4Ghz-E8400 | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 22:37 |
| לשדרג ל e8400 של אינטל - עזרה! | נעוה | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 4th יולי 2008 06:05 |
| האם לוח האם שלי תומך E8400 CPU? | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 2nd מאי 2008 16:50 |
| שרשרת כלים | |
| |