![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Anybody else išklausytam bet viduje naujienų apie būsimus užsakymus procesorius?
Tai buvo trumpa įžuvinti ir daugelis mažmenininkų / etailers, kurie savo ruožtu buvo perpumpuojamas Kaina iki žymiai, kuri p * ssed mane, kaip aš, kurie nori gauti vienas per kitą mėnesį arba apie tai, bet ji ieško, lyg jie bus pasiekti per tą laiką 200 £. Dauguma žmonių sako, tai Intel apriboti pasiūlą, nes jie žino, paklausa yra didelė, todėl tiesiog laukia kainų padidės, nes jis natūraliai bus. Be to, buvo kas nors nusipirko ir jokių problemų su juo?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi M8 tekheads.co.uk keturis iš rankų už 160 £ M8
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Taip pat galite griebti 8200, bet manau, kad "Intel" bando stumti žmones į 8.500 taip pat.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Naują 45 nanometrų Quads yra tiesiog už kampo per daug, todėl bus malonu matyti, kokį poveikį jie turi. Suprantama, kad tikriausiai nieko ...
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip gera pamiršo apie ebuyer
|
|
|
|||
|
|||
|
Bet geras ten dujos?
|
|
|
|||
|
|||
|
Išparduota dabar draugiškas.
Jei galiu perkelti savo dabartinę įlaidai, tada galiu pradėti žvalgymo aplink, bet piniginė neleidžia man nieko pirkti tik dar! Pagalvokite 133 yra vienas iš pigiausių aš mačiau, tai konkuruoti su AriaPC, bet Scan išgyveno stogo £ 150 +
|
|||
|
|||
|
I'll have another apsidairyti.
|
|
|
|||
|
|||
|
http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat =
£ 150, turi būti sąžiningas whats £ 17, kai niekas kitas jų. Don't Snooze šiuo metu.
|