![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds vēl dzirdējis kādu iekšēju ziņas par nākotnes pasūtījumiem no šī pārstrādātāja prasību? Tas ir bijis īss glabājas daudzi mazumtirgotāji / etailers, kas savukārt ir sūknē cenu līdz ievērojami, kas ir p * ssed mani pie kā es esmu, kas vēlas iegūt vienu, kas nākamajā mēnesī, vai arī tā, bet tas, ko meklē, it kā tie sasniegs 200 £ līdz tam laikam. Lielākā daļa cilvēku saka, ka tas ir Intel, kas ierobežo piedāvājumu, jo viņi zina, pieprasījums ir augsts, tāpēc tikai gaida cenas kāpumu, jo tas dabiski būtu. Tāpat arī ir kāds iegādājas viena un ir kāda ar to problēmas?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi m8 tekheads.co.uk ir četri krājumu par 160 £ m8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs arī varat paķert 8200, bet es domāju Intel cenšas virzīt cilvēkus uz 8.500, kā arī.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Jaunās 45nm kvadricikli ir tikai ap stūri pārāk, tāpēc tas būs patīkami redzēt, kāda ietekme viņi ir. Sakot, ka, iespējams, nekas ...
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| jā labs aizmirsis par ebuyer |
|
| |||
| |||
| Kāds labs tad Gaz? |
|
| |||
| |||
| Izpārdots tagad biedrisks. Vai es varu maiņās manu pašreizējo platformu, tad varu sākt izpētes apmēram, bet maks neļauj man iegādāties kaut ko tikai vēl! Domāju, ka 133 ir viens no lētākā esmu redzējis, tas ir konkurētspējīgs ar AriaPC, bet Scan ir gājusi cauri jumta GBP 150 +
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Es ņemšu citu izskatās apmēram. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, kas ir godīgs whats £ 17, ja neviens cits nav viņiem. Nav snaust šajā laikā. |