![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ktoś inny usłyszał wewnątrz żadnych wiadomości na temat przyszłych zamówień tego procesora? To był krótki składowane w wielu detalistów / etailers, co z kolei ma pompowane ceny znacznie, który p * ssed mnie jak I'm chcących zarabiać w ciągu najbliższych miesięcy lub więcej, ale to się tak, jakby będą osiągnięcia £ 200 do tego czasu. Najczęściej ludzie mówią to Intel ograniczenie dostaw, ponieważ wiedzą, popyt jest wysoki, więc po prostu czeka na wzrost cen, ponieważ w naturalny sposób. Ponadto, każdy ma nabyć jeden i ma z nim żadnych problemów?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi m8 tekheads.co.uk cztery w stanie do £ 160 m8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można również złapał 8200, ale myślę, że Intel próbuje naciskać na 8500 osób oraz.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nowy 45nm Quady są tuż za rogiem zbyt, więc będzie ona dobra, by zobaczyć, co mają wpływ. Mówiąc, że prawdopodobnie nic ...
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| tak dobry zapomniałeś o ebuyer |
|
| |||
| |||
| Wszelkie dobra następnie Gaz? |
|
| |||
| |||
| Czas teraz towarzyski. Jeśli mogę zmiany obecnego rig wtedy mogę zacząć na zwiady, ale portfela nie pozwól mi kupić coś jeszcze! Pomyśl 133 jest jednym z najtańszych I've seen on konkurencyjną z AriaPC, ale Scan poszła przez dach na £ 150 +
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I mamy jeszcze ok.. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, które mają być uczciwi whats £ 17, gdy nikt inny nie ma ich. Nie ten czas drzemki. |