![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mai e cineva auzit orice interior stiri despre viitor comenzi de acest procesor? A fost scurt stocate în multe detailiştii / etailers, care, la rândul său, a pompat de preţ de până considerabil, care are p * ssed mine ca am doresc să-şi în următoarele luni sau cam asa ceva, dar se uita ca şi cum acestea vor fi ajunge la 200 £ în acest interval de timp. Cei mai mulţi oameni spun că lui Intel a restrânge aprovizionare ca ei stiu de cererea este mare, prin urmare, pur şi simplu de aşteptare pentru preţul să crească, aşa cum ar fi firesc. De asemenea, a achiziţionat o nimeni şi a oricăror probleme cu ea?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi M8 tekheads.co.uk au patru în stoc de £ 160 M8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, puteţi lua un 8200, dar cred că Intel este încercarea de a împinge de persoane fata de 8500, de asemenea.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Noul 45nm Quads sunt chiar la colt prea, asa ca va fi bine pentru a vedea ce efect au. A spune că, probabil, nimic ...
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| da un bun uitat ebuyer |
|
| |||
| |||
| Orice bun atunci Gaz? |
|
| |||
| |||
| Out of stock acum prietenos. Dacă aş putea schimbare meu actual ţinută apoi pot începe în jurul Scouting, dar portofelul nu va lasa-ma sa cumpar ceva doar încă! Gândiţi-133 este una dintre cele mai ieftine l-am văzut, este competitiv cu AriaPC, dar de scanare a trecut prin acoperis de la £ 150 +
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Voi avea un alt uite despre. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, să fiu sincer ce este de £ 17, atunci când nimeni altcineva nu le are. Nu trage un pui de somn de data asta. |
![]() |
|
| Marcaje |