![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekto počul akékoľvek vnútri novinky o budúcej objednávky tohto procesora? Je to bol krátky uskladní v mnohých predajcov / etailers, čo zase má odčerpaných cena sa značne zvýšila, čo má p * ssed ma, ako som chcela dostať v priebehu budúceho mesiaca, alebo tak, ale je to ako keď hľadáte budú dosiahnutie 200 libier do tej doby. Väčšina ľudí hovorí, že to Intel obmedzenia dodávok, ak vedia, že dopyt je vysoká, preto jednoducho čaká na ceny porastú, pretože to by samozrejme. Tiež má niekto zakúpili jeden a má nejaké problémy s tým?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi M8 tekheads.co.uk mať štyri vozidlá pre £ 160 M8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete tiež chytiť jedna 8200, ale myslím, že Intel sa snaží tlačit ľudí k 8500 rovnako.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nové 45nm štvorposteľové izby sú hneď za rohom taky, takže to bude dobré vidieť aký vplyv majú. Hovorí sa, že asi nič ...
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| áno dobrý zabudli o ebuyer |
|
| |||
| |||
| Každý dobrý potom Gaz? |
|
| |||
| |||
| Nie je skladom Teraz máte. Ak môžem posun môjho súčasného plošinu potom môžem začať Scouting okolo, ale peňaženku nebudú nech mě jenom ešte niečo kúpiť! Mysli 133 je jedným z najlacnejších som videl, je to s konkurenčnou AriaPC, ale Scan prešiel strechy na £ 150 +
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Dám si asi hľadať inú. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, ktoré majú byť úprimný čo 17liber, keď nikto iný im. Nepoužívajte túto chvíľu zdřímnout. |