![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Још неко чуо унутар било које вести о будућности ове налоге процесор? То је био кратки опскрбљена трговаца у многим / етаилерс, што опет има пумпед уп знатно цену, која је п * ссед ме офф јер сам желе добити некакав у идућих месец дана или тако, али то је као да тражите да ће бити до £ 200 по томе тренутку. Већина људи рећи да је Интел ограничавање снабдевања, као што знамо је потражња велика, дакле, једноставно чекајући да се пораст цене, јер би се, наравно. Исто тако, било ко је купио један и нема проблема са њим?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи м8 текхеадс.цо.ук имати четири на лагеру за £ 160 м8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође можете дограбити један 8200, али мислим Интел покушава гурнути према људима као и 8500.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Нови 45нм четворци само око углу превише, тако да ће бити добро да видим шта они имају ефекта. Рекавши да је, вероватно ништа ...
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Да добра заборавили ебуыер |
|
| |||
| |||
| Било коју добру онда Газ? |
|
| |||
| |||
| Распродан сада другар. Ако ја могу помак моје тренутне катарка тада могу почети око извиђање, али новчаник не дозволи ми да купите још само нешто! Тхинк 133 је једна од најјефтинији сам видео, то је конкурентан са АриаПЦ, али Сцан је прошла крова на £ 150 +
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| |||
| |||
| Ја ћу гледати око другог. |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...атид=6&субцат = £ 150, да будем искрен што је 17 £, када нико други их има. Не Дријемај то време. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оверцлоцкинг Е8400 Сугестије | цлеареррор | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 16. јуна 2009 11:24 |
| Нови ПЦ цоолинг питања - Е8400 - 75-80ц | стагестц | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 9. јуна 2009 12:09 |
| Тхе 4Гхз Пројецт-Е8400 | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 30 јануар 2009 22:37 |
| Надоградњом на Интел е8400 - Хелп! | Туистед | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 4. јула 2008 06:05 |
| Хоће ли ми матична плоча подржавају Е8400 ЦПУ? | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 2 мај 2008 16:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |