![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herkesten bu işlemci gelecek siparişler hakkında herhangi bir iç haberleri duydun mu? Kısaca çok perakendeciler olarak finansal's been / hangi sırayla kadar önemli olan P gibi bir sonraki ay içinde ya da bir almak isteyen ama bu ancak ulaşıyor olacak's looking * Çek ssed olan fiyat pompaladı vardır etailers, 200 £ o zamana kadar. Çoğu insan olarak bu talebi yüksek olduğunu biliyor gibi doğal olarak da Intel, bu nedenle sadece fiyat artış bekliyor, tedarik sınırlandırılmamasını's söylüyorlar. Ayrıca, herkes bir satın alınan ve herhangi bir sorun var mı?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba M8 tekheads.co.uk YTL 160 M8 dört stok var
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, 8200 tut, ama ben Intel ve 8500 de doğru insanları bastırmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yeni 45nm karo eli kulağında da onlar ne etkisi görmek güzel olacak bulunmaktadır. Bu, belki de hiçbir şey Söylüyor ...
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| evet iyi bir ebuyer unutmuşum |
|
| |||
| |||
| İyi o zaman Gaz? |
|
| |||
| |||
| Out stok şimdi matey. Eğer sonra yaklaşık izcilik başlatabilirsiniz, ancak mevcut teçhizat geçiş yapabilirsiniz cüzdan bana henüz bir şey satın alma izin vermiyor! 133 düşünün bir I've seen ucuz ki, bu AriaPC ile rekabet, ama Tarama çatı ile £ 150 at gitti + ise
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Ben başka bir benzeri vardır. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, £ 17 hiç kimse onlara sahip dürüst Whats gerekir. Bu süre erteleme yapmayın. |
![]() |
|
| Bookmarks |