![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто-небудь ще чув усередині новини про майбутніх замовлень цього процесора? Це був короткий, що зберігаються в багато роздрібні торговці / etailers, яка, в свою чергу, перекачується ціну до значною, яка P * ssed мене як я охочих отримати один наступного місяця або близько того, але вона дивиться, як ніби вони будуть досягнення £ 200 до цього часу. Більшість людей кажуть, що це Intel обмежують постачання як вони знають, що попит високий, тому просто чекають, коли ціна зростає, як це, звичайно, буде. Крім того, придбав чи хто-небудь один і має будь-які проблеми з цим?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт M8 tekheads.co.uk чотири на складі за £ 160 M8
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви також можете захопити 8200, але я думаю, Intel намагається штовхають людей до 8500 а.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Нових 45nm квадроцикли просто за рогом теж, так що це буде приємно бачити, який ефект вони надають. Сказавши, що, напевно, нічого ...
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Так хороший забували про Ebuyer |
|
| |||
| |||
| Будь-який хороший потім ГАЗ? |
|
| |||
| |||
| Немає в наявності зараз товариський. Якщо я можу зсув мого нинішнього Ріг тоді я можу почати розвідку в околицях, а в гаманці не дасть мені нічого купувати тільки поки! Подумайте 133 є одним з найдешевших я бачив, його конкурентоспроможність з AriaPC, але сканування пройшла через дах в £ 150 +
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Я ще раз поглянути о. |
|
| |||
| |||
| http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = £ 150, якщо бути чесним Whats £ 17, коли ніхто не має їх. Чи не відстрочки на цей раз. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розгін E8400 Пропозиції | clearerror | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 16 червня 2009 11:24 |
| Нові ПК Охолодження питань - E8400 - 75-80C | stagestc | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 9 червня 2009 12:09 |
| 4GHz Проект-E8400 | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 30 січня 2009 22:37 |
| Перехід на Intel E8400 - Допоможіть! | Twisted | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 4 липня 2008 06:05 |
| Чи буде моя материнська плата підтримує процесори E8400? | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 2 травня 2008 16:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |