![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, мој ЦПУ је Е8500 @ 4ГХз, па чак и на тој брзини, неке игре само сисати све снаге у њему. играма попут миса ефекат, Геарс оф Уар и Оружаних Ассаулт 2 користити 100% ЦПУ моћ све време на то. па, ја лик, 4 језгра је боље од 2 зар не? али онда опет, им не сигуран. Желим више ЦПУ снаге. идући би са Куад цоре бити боље за мене? колико више ће бити снажан у односу на оно што већ имам? би ли се исплати?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Немојте мислити идући Куад ће вам помоћи као и нико од оних игре Куад цоре оптимизиран. Шта користите за мерење употребе аныухо? Ја ћу цхецк оут мој у Арма ИИ 4 језгра и ниједан није бољи од 2 за гаминг, ја дуал цоре на 4гхз ће убиство једног Куад оверцлоцкед то је око 3.5Гхз
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| у реду. мислио сам да су оптимизоване Куад! у ствари ја могао да има Закле такав утицај високих ЦПУ мотор би КОРИШЋЕЊА 4 језгра својих предности. ИМ користећи мој Г15 тастатура рећи ми употребу процесора. И оружани напад 2 убиства мој рачунар. ја добити мање ФПС на тој игри максед оут од мене на Црысис максед оут!
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Куоте:
хаы, ја је право! он не препоручују дуал цоре
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Е8500 @ 4ГХз вс Цоре и7 за видео приказа | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 20. Јул 2009 16:04 |
| АМД БЕ Кс4 940 или Интел Е8500 | уалксалоне | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 22 мај 2009 01:06 |
| Тхе 4Гхз Пројецт-Е8400 | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 30 јануар 2009 22:37 |
| Покушавајући оверцлоцк мој Е8500 | цраииг | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 9 фебруар 2008 14:48 |
| Интел Е8500 | цраииг | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 2 фебруар 2008 20:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |