![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета са сортирани по-голямата част от новите си изгради но арго решава между две equall цени процесори, на E8600 (или може би най-евтина E8500), или на Q6600 такива стоки с двойна сърцевина и тези, четворни, както и момчетата ще познаят главно използвате компютъра за игри, така проблемите на E8600 но ще забележат разлика ако аз получа Q6600? ще получи спад в производителността при игрите, използвайки четворни ядрото като игри arnt предназначени за него? (или би трябвало да получите E8500 и overclock тя?) също трябва да остане с XP (с един от ляво) и изчакайте за новия i7 или плащате за нов изглед O / S?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не знам колко време можете да изчакате - но аз съм по средата чрез изграждане на Q6600 - Аз вероятно ще имат в останалата част на части до края на януари, така че ако можете да изчакате до тогава мога да ви дам решението. За мен все пак (бях се сблъскват с една и съща линия - заедно с Q9950) е факта, че аз тичам толкова много приложения едновременно във фонов режим и план - който ме накара да се откажете за Quad. Ако сте само ще ги използва за игри IE. движение на играта и нищо друго, което ще предложа E85/600 обаче, ако ще да: 1) за изтегляне на игра 2) Windows Update 3) Пусни анти-вирус 4) Изгори едно DVD и 5) Play игра всички наведнъж (очевидно това е пример и конкретните неща, които може да се прави, ще са различни), тогава аз ще ви предложи избор на Quad Core.
|
| |||
| |||
| Здравей M8 проб просто да я използват само за игри Може би сърфиране в мрежата, докато анти вирус работи, но нищо на тежкотоварни
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Вероятно отида за E8600 тогава. Тъй като за получаване на евтина E8500 и O / Cing - начин погледна го защо не се получи E8600 и O / C тя
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Проб причина за раз в цената
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Да, но искам да кажа, ако ти беше като се има предвид все пак E8600 после му очевидно не е твърде exoensive за вас или нещо такова - така вместо на мислене хмм позволява освен малко пари - Аз мисля, обикновено позволява получа повече за моите пари.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Истина Но ако аз мога да получа E8500 O / C до E8600 спецификациите Тогава спестят пари, но получи същата изпълнение
|
| |||
| |||
| Да - и това е, че парите, така сте избор. Всичко, което казах е, че лично - ми предпочитание е да изкараш същите пари, но получават повече. (В този случай от OCing E8600) Просто зависи къде предпочитате да запазите - финансов или работата
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вземете E8500 и overclock да 4Ghz +, Той мачове и ритъм на Q6600 OC'd при 3.6Ghz в повечето Apps / игри
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единствената причина да се получи нещо различно от E8400 е по-на-нова засилване е в по-високите такива. E8500 разликата е 20 $, така че си струва. E8600 разликата е $ 100 +, така че не.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|