![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci jsou setříděny většinu mého nového stavět, ale nelze rozhodnout mezi dvěma equall ceny procesorů se E8600 (nebo možná levnější E8500) nebo na Q6600 ty duální jádro a ty čtyřkoalice jako u chlapů bude vědět používají převážně na herní ploše tak problémy s E8600 , ale i upozornění nějaký rozdíl, když dostanete Q6600? budu mít pokles výkonu při hraní her pomocí čtyř-jádrové procesory jsou hry určené pro arnt to? (nebo by měl dostat i na E8500 a přetaktování je?) také by měly i zůstat s xp (jeden vlevo) a čekat na nový I7 nebo zaplatit za nové Vista o / s?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevím, jak dlouho můžete čekat - ale jsem na půli cesty přes budovat s Q6600 - uvidíme zřejmě dostal zbytek dílů do konce ledna, takže pokud můžete počkat, až pak jsem vám výrokem. Pro mě i když (Byl jsem se potýkají se stejnými sestava - spolu s Q9950) byla skutečnost, že jsem tolik apps běžet současně jak v pozadí a popředí - což mě rozhodnout pro Quad. Pokud jste sami budete využívat pro hraní tzn. spuštěna hra a nic jiného bych navrhnout E85/600 však, pokud se chystáte na: 1) Stáhněte si hru 2) Aktualizace systému Windows 3) Spustit anti-virus 4) Burn DVD a 5) Hrát hru najednou (samozřejmě je to příklad a konkrétní věci, může se dělat bude lišit), pak bych navrhnout zvolena Quad Core.
|
| |||
| |||
| Ahoj M8 problémy jen použít pouze pro hry Možná surfování čisté, zatímco proti viru běží, ale nic těžkého
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Pravděpodobně jít na E8600 potom. Pokud jde o získání levnější E8500 a O / Cing - jak jsem se na to podívat, proč ne dostat E8600 a O / C se
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Prob příčinou je rozdíl v ceně
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Jo, ale mám na mysli, pokud jste byli zvažuje E8600 stejně tak jeho samozřejmě není příliš exoensive pro vás ani nic - takže namísto přemýšlení hmm umožňuje ušetřit nějaké peníze - i obvykle myslí umožňuje získat více za své peníze.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pravda ale jestli můžu dostat E8500 na o / c to E8600 specifikace pak i ušetřit peníze, ale ve stejné Perfomance
|
| |||
| |||
| Jo - a je to máte peníze tak máte možnost volby. Všechny jsem říkal, že je osobně - moje preference je utratit stejné peníze, ale získat další. (V tomto případě by OCing E8600) Jen záleží, kde byste raději uložte - finanční výkonnosti nebo
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získejte E8500 a přetaktování ji 4Ghz +, se zápasy a preferuje Q6600 OC'd na 3.6Ghz ve většině apps / her
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediný důvod, aby si nic jiného než E8400 je další z novějších posílení je v nich vyšší. E8500 rozdíl je 20 dolarů, takže je to za to. E8600 rozdíl je $ 100 +, tak to není.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|