![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački imati sortirane većina moje nove izgraditi, ali ne mogu odlučiti između dva equall cijeni CPU, u E8600 (ili možda jeftiniji E8500) ili za Q6600 one dual core i quad kao one u momački htijenje znati se uglavnom koriste za gaming desktop pa vjerojatno je E8600 ali ću primjetiti nikakve razlike ako ja dobiti Q6600? ja ću doći do pada performansi kada gaming koriste quad core arnt osmišljen kao igrica za nju? (ili bih trebao dobiti E8500 i overclock it?) također trebao ostati s XP (imate lijevo) i pričekajte da se novi i7 ili platiti za novi vidik o / s?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ne znam koliko dugo možete čekati - ali sam na pola puta preko graditi sa Q6600 - Ja ću vjerojatno imati je dobio ostatak dijelova do kraja sij, pa ako možete sačekajte do onda sam vam može dati presudu. Za mene ipak (bio sam suočen s istom postroje - uz Q9950) je činjenica da sam na taj način mnogobrojan apps izvoditi istovremeno kako u pozadini i plan - koji me odluče za Quad. Ako ste isključivo će ga koristiti za igranje tj.. pokrenete igru i ništa drugo Htjela predlažemo E85/600 međutim, ako ćete na: 1) Preuzmite igru 2) za Windows Update 3) Run anti-virus 4) Burn DVD i 5) u igri Play sve odjednom (očito je to primjer i konkretne stvari koje svibanj biti događaj će varirati) onda ja predlažemo da bi izabrao jedan Quad Core.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hi m8 vjerojatno samo ga koristiti isključivo za gaming možda surfanja, dok je neto protu-virus je pokrenut, ali ništa za teške
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Vjerojatno ići na E8600 onda. Kao što je za dobivanje i jeftiniji E8500 O / Cing - kako ja na to gledate zašto ne dobijem i E8600 O / C to
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Uzrok problema u diff u cijenu
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Da, ali mislim, ako su s obzirom na njegove E8600 anyway onda očito ne previše za vas exoensive ili bilo što - kako, umjesto razmišljanja hmm omogućuje spremanje nešto novca - i obično misle omogućava dobiti više za svoj novac.
|
| |||
| |||
| ISTINITO ali ako ja mogu dobiti za E8500 o / c do E8600 naočale i onda ste dobili novac, ali isto perfomance
|
| |||
| |||
| Aha - a to je da ste novac, tako da ste izboru. Sve mi je rekavši da je osobno - moja preferencija je potrošiti isti novac, ali se više. (U ovom slučaju po OCing E8600) To samo ovisi u kojoj ste bih radije ste - Financijsko i izvedba
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzmite E8500 i overclock ga 4Ghz + To odgovara i pobjeđuje na Q6600 OC'd na 3.6Ghz u većini apps / igre
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedini razlog da se bilo što drugo osim jedne E8400 je više od novijih koračni u višim one. E8500 razlika je $ 20, pa se isplati. E8600 je razlika $ 100 +, pa se ne radi.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć za Overclocking Moj Q6600? | War10ckaji | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 31 siječanj 2009 14:04 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 9. travanj 2008 01:33 |
| Overclock q6600 | ironsferret | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2008 13:03 |
| Overclocking moj Q6600. | Tronix | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 10. ožujak 2008 09:18 |
| Overclocking q6600 sa 4gig RAM-a? | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 23 siječanj 2008 01:33 |
| Thread Tools | |
| |