![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć chłopaki mają posortowane większość moich nowych budować ale cant zdecydować pomiędzy dwoma equall cenach procesorów, na E8600 (lub być może tańszy E8500) lub w Q6600 te dual core i quad, jak te u guys poznacie głównie korzystają pulpicie gier więc problemów z E8600 ale i zauważą żadnej różnicy, jeśli otrzymasz Q6600? Czy dostanę spadek wydajności w grach przy użyciu quad core jak gry Arnt zaprojektowane do niego? (lub powinna uzyskać E8500 i overclockingu to?) także i powinny pozostać z xp (posiada jeden z lewej) i poczekać na nowy i7 lub zapłacić za nową vista o / s?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nie wiem jak długo można czekać - ale ja jestem w połowie poprzez budowanie z Q6600 - I'll probably posiadamy reszty części do końca stycznia, więc jeśli możesz poczekać do tego czasu mogę dać ci jeden wyrok. Dla mnie jednak (miałem do czynienia z tym samym wierszu się - wraz z Q9950) to fakt, że tak wiele mogę uruchomić aplikacje jednocześnie zarówno w istniejącej i nowej wiedzy - co mi zdecydować się na czterordzeniowych. Jeśli tylko będzie z niego korzystać np. w grach. działa gra i nic poza tym chciałbym zasugerować E85/600 jednak jeśli zamierzamy: 1) Pobierz grę 2) Aktualizacja systemu Windows 3) Uruchom antywirusowego 4) Burn DVD i 5) Play a game wszystkie na raz (oczywiście jest to przykład konkretnej rzeczy i być może ten będzie się różnić), to chciałbym zaproponować wybrany Quad Core.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hi m8 prawdopodobnie po prostu używać go wyłącznie do gier surfing netto może natomiast anty wirus jest uruchomiona, ale nic do ciężkich
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Prawdopodobnie pójść na E8600 następnie. Jeśli chodzi o pozyskanie tańszego E8500 i O / wania - sposób spojrzeć na to, dlaczego nie dostaną E8600 i O / C to
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Prob przyczyną diff w cenie
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Tak, ale mam na myśli, jeśli zostały rozważywszy E8600 mimo następnie jej oczywiście nie zbyt exoensive dla Ciebie lub czymkolwiek - tak zamiast myślenia hmm pozwala zaoszczędzić trochę pieniędzy - i uważam, zazwyczaj pozwala uzyskać więcej za moje pieniądze.
|
| |||
| |||
| Prawdziwy ale jeśli mogę uzyskać E8500 O / C E8600 specyfikacją następnie zapisać pieniądze, ale i uzyskać tym samym wykonanie
|
| |||
| |||
| Tak - i to masz pieniędzy, tak więc masz wybór. All I mówił, że osobiście - moje preferencje jest spędzić te same pieniądze, ale lepiej. (W tym przypadku przez OCing E8600) To po prostu zależy gdzie wolisz zapisać - finansowego lub Wydajność
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz E8500 i overclockingu go 4Ghz +, to mecze i uderzeń na Q6600 OC'd na 3.6Ghz w większości apps / gry
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedynym powodem, aby cokolwiek innego niż E8400 jest bardziej z nowszych krokowy znajduje się w te wyższe. E8500 różnica wynosi 20 dolarów, więc jest to warte. E8600 różnica to $ 100 +, tak to nie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |