![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti au sortate noua mea cea mai mare parte a construi, dar cant decide între două procesoare equall la preţuri, în E8600 (sau poate mai ieftin de E8500) sau de Q6600 cele dual core si cele quad ca u baieti va şti în principal, utilizarea de desktop pentru jocuri astfel de probleme E8600 i, dar se va observa nici o diferenţă, dacă am înţeles Q6600? i se va lua o scădere a performanţelor când de jocuri, utilizând quad core ca arnt jocuri concepute pentru ea? (sau ar trebui să-mi iau E8500 şi overclock-o?) de asemenea ar trebui să stau cu XP (au un stânga) şi aşteptaţi pentru noul I7 sau să plătească pentru un nou vista o / s?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nu ştiu cât de mult vă puteţi aştepta - dar sunt la jumatatea prin intermediul unei construi cu Q6600 - Voi avea, probabil, restul de piese de sfârşitul lunii ianuarie, aşa că, dacă vă puteţi aştepta până atunci nu pot să vă un verdict. Deşi pentru mine (am fost cu care se confruntă cu aceeaşi linie de sus - împreună cu Q9950) a fost faptul că am rula atât de multe aplicaţii simultan atât în fundal şi prim plan - pe care mi-a facut opta pentru un Quad. Dacă vi se întâmplă numai să-l folosească pentru jocuri, de exemplu. ruleze jocul şi nimic altceva, aş sugera E85/600 cu toate acestea, dacă aveţi de gând să: 1) Download-un joc 2) Windows Update 3) Run un anti-virus 4) Burn un DVD şi 5) Joaca un joc , toate în acelaşi timp (în mod evident, aceasta este un exemplu şi specifice de lucruri pe care le poate face va varia), apoi aş sugerăm să vă alegeţi un Quad Core.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Max M8 probabil doar să-l utilizaţi exclusiv pentru jocuri Poate că în timp ce navigarea pe net anti-virus este să fie difuzate, dar nimic de grele
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Probabil pentru un E8600 merge atunci. Ca şi pentru a obţine mai ieftin E8500 şi O / Cing - mod mă uit la el de ce nu a lua un E8600 şi O / C este
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Exchage din cauza dif de preţ
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Da, dar vreau să spun, dacă aţi fost în considerare E8600 oricum, atunci în mod evident, nu sa prea exoensive pentru tine sau ceva de genul asta - astfel încât în loc de a gândi hmm vă permite salva niste bani - Eu cred că de obicei, să mergem mai mult pentru banii mei.
|
| |||
| |||
| Adevărat dar daca nu pot ajunge la E8500 la o / c la E8600 specs apoi i economisi bani, dar obţine acelaşi perfomance
|
| |||
| |||
| Da - si este ca esti asa de bani pe care îl alege. Tot ce am spus este că personal - preferinţa mea este de a cheltui bani, dar la fel a obţine mai multe. (În acest caz, de către OCing E8600) Aceasta depinde doar în cazul în care aţi dori mai degrabă salva - financiar sau de performanţă
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ia E8500 şi overclock-l la 4Ghz +, Se potriveşte şi OC'd batai de Q6600 la 3.6Ghz în cele mai multe apps / jocuri
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Singurul motiv pentru a obţine ceva, alta decât un E8400 este mai mult a păşit mai noi este în cele mai mari. E8500 diferenta este de $ 20, asa ca merita. E8600 diferenta este de $ 100 +, asa ca nu este.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |