![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки имати распоређене већина моје нове изградити, али не могу одлучити између два екуалл цени ЦПУ, у Е8600 (или можда јефтинији Е8500) или за К6600 оне дуал цоре и Куад као оне у момачки воља кноткле се углавном користе за гаминг десктоп па вероватно је Е8600 али ћу приметити никакве разлике ако ја добити К6600? ја ћу доћи до пада перформанси када гаминг користе Куад цоре арнт осмишљен као игрица за њу? (или бих требао добити Е8500 и оверцлоцк ит?) такође требао остати са КСП (имате лево) и сачекајте да се нови и7 или да плате за нови видик о / с?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Не знам колико дуго можете чекати - али сам на пола пута преко градити са К6600 - Ја ћу вероватно имати је добио остатак делова до краја јан, па ако можете сачекајте до онда сам вам може дати пресуду. За мене ипак (био сам суочен са истом построје - уз К9950) је чињеница да сам на тај начин многобројан аппс изводити истовремено како у позадини и план - који ме одлуче за Куад. Ако сте искључиво ће га користити за играње тј. покренете игру и ништа друго Хтјела предлажемо Е85/600 међутим, ако ћете на: 1) Преузмите игру 2) за Уиндоус Упдате 3) Рун анти-вирус 4) Бурн ДВД и 5) у игри Плаы све одједном (очигледно је то пример и конкретне ствари које мај бити догађај ће варирати) онда ја предлажемо да би изабрао један Куад Цоре.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Хи м8 вероватно само га користити искључиво за гаминг можда сурфовања, док је нето проту-вирус је покренут, али ништа за тешке
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Вероватно ићи на Е8600 онда. Као што је за добијање и јефтинији Е8500 О / Цинг - како ја на то гледате зашто не добијем и Е8600 О / Ц то
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Узрок проблема у дифф у цену
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Да, али мислим, ако су с обзиром на његове Е8600 Аныуаы онда очито не превише за вас ексоенсиве или било што - како да, уместо размишљања хмм омогућава чување нешто новца - и обично мисле омогућава да добијете више за свој новац.
|
| |||
| |||
| Истинита али ако ја могу добити за Е8500 о / ц до Е8600 наочари и онда сте добили новац, али исто перфоманце
|
| |||
| |||
| Аха - а то је да сте новац, тако да сте избору. Све ми је рекавши да је лично - моја преференција је потрошите исти новац, али се више. (У овом случају по ОЦинг Е8600) То само зависи у којој сте бих радије сте - Финансијско и изведба
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Узмите Е8500 и оверцлоцк га 4Гхз + То одговара и побеђује на К6600 ОЦ'д на 3.6Гхз у већини аппс / игре
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једини разлог да се било шта друго осим једне Е8400 је више од новијих корачни у вишим оне. Е8500 разлика је 20 $, па се исплати. Е8600 је разлика $ 100 +, па се не ради.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|