![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar yeni inşa en düzenlenmiş ancak iki equall arasında CPU'lar fiyatlı karar cant için E8600 (veya belki de ucuz E8500) veya ve Q6600 olanlar, çift çekirdekli ve olanları U çocuklar gibi dört bilecek çoğunlukla oyun için bu E8600 sorunları masaüstü kullanımı eğer i Q6600 almak ama herhangi bir fark olacak? Ne zaman oyun oyunlar onun için tasarlanmış arnt olarak dört çekirdekli kullanarak performans bir düşüş olacaktır? (veya i E8500 almalısınız ve overclock?) aynı zamanda Ben XP ile kalmalıdır () bir sol ve yeni i7 bekleyin veya yeni bir manzara ya ödemek / s?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nasıl uzun wait don't know - but I'm yarım bir Q6600 ile inşa aracılığıyla - Herhalde Ocak sonuna kadar olan parçaları geri kalanı var olur, eğer o zamana kadar sana verebilirim bekleyebilirim bir karar. Benim için de (ben de aynı çizgi ile karşı karşıya geldi - birlikte Q9950) ile bunu ben, ön ve arka aynı anda hem de bir çok uygulama çalıştıran gerçek - ki bana Dört için tercih yapılmıştır. Eğer sadece oyun yani için kullanacağız. Oyun çalışan ve başka Ben Ancak eğer edecek olan E85/600 öneririz HİÇBİR ŞEY: 1) Oyun İndir 2) Windows Update 3) Çalıştır'ı bir anti-virüs 4) Yanik bir DVD ve 5) Play a game hiç bir kere (tabi bu bir örnek ve değişir yapıyor olabilir belirli şeyler) sonra bir Dört Çekirdekli seçtim öneririz would.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Merhaba M8 sorunları sadece yalnızca oyun için kullanmak belki sörf Net da anti virüs çalışan ama hiçbir şey için ağır
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Muhtemelen bir E8600 için sonra gidin. Bu ucuz E8500 ve O / Cing - almak için yol olarak ben ona neden bir E8600 ve O almak / C görünüyor
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Fiyat olarak Diff ve sorunları neden
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer yine de daha sonra kendi açıkçası çok exoensive değil veya herhangi bir şey için E8600 düşünüyor olduğunu Evet ama yani - Bunu yerine Hmm düşünce para tasarrufu sağlar - i genellikle Paramı almak için daha fazla olanak sağlar düşünüyorum.
|
| |||
| |||
| Doğru Ama ben O için E8500 / i tasarruf aynı Perfomance almak C E8600 özellikleri sonra alabilirsiniz
|
| |||
| |||
| evet - ve bu nedenle tercih ettiğiniz para demektir's. Tüm Söylediğim Şahsen, - benim tercihi aynı para harcamayı daha elde edilmektedir. (OCing E8600 bu durumda) Sadece burada değil, tasarruf ediyorum - Finansal veya Performans bağlıdır
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir E8500 al ve 4Ghz için overclock + Bu maçlar ve Q6600 3.6Ghz en Apps OC'd yendi / oyunlar
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her şey bir E8400 başka almak için tek nedeni daha fazla olan yeni adım olan yüksek olanları ile. E8500 farkı 20 $, yani buna değer olduğunu. E8600 fark 100 $ + olduğunu, bu nedenle değil.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |