![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці, упорядковані найбільш мого нового будівництва, але нахиляє вибір між двома equall ціною процесорів, E8600 (або, може бути дешевше E8500) або Q6600 ті двоядерні і чотирьохядерні них як у хлопці будуть знати в основному використовують для настільних ігор таких проб E8600 але чи буду я помітять ніякої різниці, якщо я отримаю Q6600? Чи отримаю я падіння продуктивності в іграх при використанні четирех'ядерних процесорів, як ігри Arnt призначена? (або я повинен отримати E8500 і розігнати?) також Чи повинен я залишатися з XP (одне ліворуч) і чекати нового i7 або платити за нову перспективу O / S?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, як довго ви можете чекати, - але я в середині побудувати з Q6600 - Я, мабуть, отримали інші частини до кінця січня, так що якщо ви можете почекати до тих пір я можу дати вам вирок. Для мене, хоча (я зіткнувся з тієї ж лінії вгору - поряд з Q9950) було те, що я біжу так багато додатків одночасно у фоновому режимі і передній план - який змусив мене зробити вибір на користь Quad. Якщо ви тільки збираєтеся використовувати його для ігор IE. Запуск гри і нічого більше я хотів би запропонувати E85/600 Однак, якщо Ви збираєтеся: 1) Завантажити гру 2) оновлення Windows 3) Запустіть антивірусну 4) Запис DVD і 5) грати гру все відразу (очевидно, це є прикладом і конкретними речей, які ви, можливо, і буде змінюватися), то я запропонував би ви вибрали Quad Core.
|
| |||
| |||
| Привіт M8 Віра просто використовувати його виключно для ігор Може бути, у той час як чистий серфінг анти вірус запущений, але нічого важкого
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ймовірно, піти на те E8600. Що стосується отримання дешевше E8500 і O / Cing - шлях я дивлюся на нього чому б не отримати E8600 і O / C це
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Віра причини відмінностей в ціні
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Так, але я маю на увазі, якщо ви розглядали E8600, то його в будь-якому випадку, очевидно, не дуже exoensive для вас або що завгодно - тому замість мислення Хм що дозволяє заощадити гроші - я зазвичай думаю, що дозволяє отримати більше за свої гроші.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ВЕРНО Але якщо я можу отримати E8500 в O / C до E8600 специфікації Тоді я зберегти гроші, але отримати той же перформанс
|
| |||
| |||
| Так - і це ви такі гроші ви вибір. Все, що я кажу, що особисто - Я вважаю за краще витрачати ті ж гроші, але і отримувати більше. (В цьому випадку OCing E8600) Це залежить тільки від того, де ви віддаєте перевагу зберегти - фінансової або спектаклю
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати E8500 і розігнати до 4GHz +, це відповідає й перевершує Q6600 OC'd на 3.6GHz в більшості програм / Ігри
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Єдина причина, щоб нічого іншого, ніж E8400 є більш новіше Степінг у верхні. Різниця E8500 складає $ 20, так що воно того варте. Різниця E8600 складає $ 100 +, так це не так.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога для розгону Q6600 мій? | War10ckaji | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 31 січня 2009 14:04 |
| Q6600 Temps | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 9 квітня 2008 01:33 |
| Розгін Q6600 | ironsferret | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 18 березня 2008 13:03 |
| Розгін мій Q6600. | Tronix | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 10 березня 2008 09:18 |
| Розгін Q6600 з 4gig оперативної пам'яті? | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 23 січня 2008 01:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |