![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК. Аз се опитвам да разбера това за известно време и са били с толкова много неприятности, фигуриращ то вън. Аз моя компютър, построен преди няколко години и просто наскоро отидох да отидем да включа и аз няма да включа. Така че, аз след това купи нова Cooler Master 500W PS и нов NZXT Лекса дело за него. Имам инсталирана всичко, но сега не мога да изглежда да разбера на проводници от делото на дънната платка и аз сте търсили навсякъде за електрически схеми. УС е ECS Elitegroup 755-A2 Rev: 1.0 някои други номера са били на него: 15-H91-011002 H91200E41300309 ЕА = 000D87D9EF97 Ако някой може да ми помогне с кука на тези кабели или да ми кажете дали нещо може да бъде погрешно. Аз се опитали да свържете проводниците, идващи от случая, но все още нямат идея, когато някое от тях трябва да отида или какво положение, и т.н. Мога закачен на ОУ кабели, но този за него. Благодарности Брендън - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наръчникът за дънната платка трябва да го покажат в детайли.
| |||
| |||
| Работата е там, и не са в ръководството за дънната платка вече. Така че аз закачен за захранване, заменете, HDD LED, USB, както и някои други един, всички от цвета и ПОС / отр и др Аз крив на HD на дънната платка, всички CD Устройства и проводници на захранването. Когато аз въртя ключа за захранването на предните LED светва, на лицевата страна на случая, но нищо не се случва, когато аз удар на бутона за захранване. Може ли да бъде малко литиева батерия? Или че не са anytihng да правя с това нещо, дори включите? Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте Брендън Аз съм поема сте свързали случай проводника към групата на заглавията на ръба на дънната платка? (до SATA конектори) Ако е така, на първо място случай опитайте да доведе само власт и го завъртете на 180 градуса, и се опитайте да включите отново до властта, ако получи сигнал да ни уведомите. Аз бях на интернет страницата на СЕК и гледани с инструкции за употреба на борда, и аз трябва да кажа, че това е най-безполезен боклук съм виждал от много време насам .... освен ако не сте се опитва да създаде Array RAID на борда, както това е всичко, тя отива в цялата 58 страници на съдържанието. Може ли също така да потвърди, които сте свързан на 12V линия от PSU както към 20-пинов и отделни 4-пинов заглавието по дънната платка?
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Новият процесор на проблема? - ECS Elitegroup 945P-A V3.0 Дънна платка | PewterScreaminMach | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 30 септември, 2009 06:53 |
| 2 PSU в един случай? | pete21 | Случаи & Power Доставки | 11 | 4 Август 2008 10:14 |
| NZXT или гигабайт Aurora 570? | harryc | Случаи & Power Доставки | 2 | 30 Май 2008 14:03 |
| GameCube захващане за лаптоп | sciar | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 6 януари 2008 10:51 |
| Wii и Nintedo DS LITE съединение? | Rosa Белла | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Март 2007 03:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |