![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK. Jsem se pokoušela obrázku to nějakou dobu a byla s tolik problémů takto to. Postavil jsem svůj počítač před několika lety a právě jsem se jít zase na to a já jsem nechtěl zapnout. Takže jsem pak koupil novou Cooler Master 500W PS a nový NZXT Lexa věci pro něj. Mám všechno, ale nyní nainstalovány i Nedaří se mi zjistit, elektroinstalace od případu k základní desce a jsem hledali všude schémata zapojení. Na MB je Elitegroup ECS 755-A2 Rev: 1.0 některé další čísla o něm: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Pokud mi někdo mohl pomoci s přivěsit těchto drátů nebo řekněte mi, jestli něco může být špatně. Jsem se pokusil připojit dráty přichází od případu, ale ještě nemám ponětí, kde žádný z nich by mělo jít, nebo co postavení atd. I zahnutý do PS dráty, ale to je o tom. Díky Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V manuálu k základní desce by měla ukázat, že v detailu.
| |||
| |||
| Věc se má tak nemám manuál k základní desce ještě. Takže i zahnutý do vypínač, reset, HDD LED, USB, a některé další jednu, všechny, které barvy a pos / neg, atd. I hákovitý HD na desce, všechny CD disky a napájecí kabely. Když jsem se obrátil napájení přepínače na přední LED se rozsvítí, na přední straně případu, ale nic se neděje, když jsem narazila na vypínače. Mohl by to být trochu lithiové baterie? Nebo to, že nemají anytihng to udělat s co ještě zapnout? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Brendan Já jsem za předpokladu, že jste připojeni případě dráty do skupiny hlaviček na okraji základní desky? (vedle SATA konektorů) Pokud ano, v první řadě pokusit případě pravomoc vést pouze a zase je o 180 stupňů, znovu a zkuste to moc nahoru, pokud se dostanete pípnutí, dejte nám prosím vědět. Byl jsem na ECS navštěvované webové stránky a návodu k desce a musím říct, že je to nejvíce zbytečný kus blbost jsem viděl ve dlouho .... pokud se snažíte vytvořit RAID pole na palubě, jak to je všechno to jde do celé 58 stran obsahu. Mohu vám potvrdit, že jste připojeni do 12V položka z PSU jak 20-pin a samostatných 4-pin header je na desce?