μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Elitegroup MB 755-Α2 και NZXT Lexa υπόθεση σύνδεση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Ιούλη 2007, 17:20
Νέο Μέλος Ομάδα

ΟΚ. Έχω προσπαθήσει να ποσοστό αυτό για λίγο και έχουν έχοντας τόσο κόπο αναφέρονται σε πέρας. I ενσωματωμένο υπολογιστή μου πριν από μερικά χρόνια και μόλις πρόσφατα πήγα να πάει ανάβετε και δεν θα ανάψει. Έτσι, Τότε αγόρασα ένα νέο Cooler Master 500W PS και μια νέα NZXT Lexa υπόθεση για αυτό. Έχω εγκαταστήσει τα πάντα, αλλά τώρα δεν μπορώ να φαίνεται για να καταλάβουμε την καλωδίωση από την υπόθεση στην μητρική και έχω έψαξε παντού για ηλεκτρικά διαγράμματα. Η MB είναι μια ECS Elitegroup 755-Α2 Rev: 1.0
κάποια άλλα νούμερα ήταν για τους:
15-H91-011002
H91200E41300309
EA = 000D87D9EF97

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το γάντζο της αξιοποίησης αυτών των συρμάτων ή να μου πει αν κάτι άλλο μπορεί να είναι λάθος. Προσπάθησα να συνδέω τα καλώδια που προέρχονται από την υπόθεση, αλλά ακόμα δεν έχουν ιδέα αν κάποιο από αυτά θα πρέπει να πάει ή τι θέση, κλπ. κάπνισμα μέχρι το PS σύρματα αλλά thats για αυτό.
Ευχαριστώ
Brendan -
Old 24 Ιούλη 2007, 18:06
Διαχειριστής Ομάδα

Το εγχειρίδιο για τη μητρική πλακέτα θα πρέπει να δείξουν ότι σε λεπτομέρειες.

Τι είναι αυτά που έχετε πρόβλημα με το?

Τα φώτα; USB;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Ιούλη 2007, 21:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Το θέμα είναι δεν έχω το εγχειρίδιο για τη μητρική πλακέτα πια.
Έτσι θ κάπνισμα μέχρι το διακόπτη ισχύος, reset, HDD LED, USB, και κάποια άλλη, όλα από το χρώμα και η θέση / αρνητική, κλπ.

I αγκύλος το HD με τη μητρική πλακέτα, όλα Δίσκοι CD και καλώδια ρεύματος.
Όταν ενεργοποιήσετε το διακόπτη ρεύματος στο εμπρόσθιο LED έρχεται μετά, στο μπροστινό μέρος της υπόθεσης, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα όταν πατήσετε το κουμπί τροφοδοσίας.

Θα μπορούσε να είναι η μικρή μπαταρία λιθίου; Ή μήπως ότι δεν anytihng έχει να κάνει με το θέμα ακόμη και ενεργοποίηση;

Ευχαριστώ.
Old 24 Ιούλη 2007, 22:27
Ομάδα Δωρητών

Hi Brendan

Είμαι υποθέτοντας έχετε συνδεθεί τα καλώδια στην ομάδα των κεφαλίδες στην άκρη της μητρικής; (δίπλα στο sata υποδοχές)

Αν ναι, πρώτα από όλα την περίπτωση δοκιμάστε εξουσία και τη σειρά τους οδηγούν μόνο μέσω 180 μοίρες, και να προσπαθήσει να επανασυνδεθεί εξουσία, εάν έχετε ένα μπιπ να μας ενημερώσετε.

Έχω για ECS της ιστοσελίδας σας καθώς και το εγχειρίδιο οδηγιών για το συμβούλιο και πρέπει να πω ότι είναι το πιο άχρηστο κομμάτι χάλια έχω δει σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα .... Αν δεν είστε προσπαθεί να δημιουργήσει μια συστοιχία RAID στο διοικητικό συμβούλιο με το ότι όλα θα πηγαίνει σε όλη την 58 σελίδες περιεχομένου.

Μπορώ να σας επιβεβαιώσω επίσης έχετε συνδεθεί μέχρι το 12v γραμμή από το PSU και για τα δύο το 20-pin και 4-pin ξεχωριστή κεφαλίδα της για τη μητρική πλακέτα;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.