![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ΟΚ. Έχω προσπαθήσει να ποσοστό αυτό για λίγο και έχουν έχοντας τόσο κόπο αναφέρονται σε πέρας. I ενσωματωμένο υπολογιστή μου πριν από μερικά χρόνια και μόλις πρόσφατα πήγα να πάει ανάβετε και δεν θα ανάψει. Έτσι, Τότε αγόρασα ένα νέο Cooler Master 500W PS και μια νέα NZXT Lexa υπόθεση για αυτό. Έχω εγκαταστήσει τα πάντα, αλλά τώρα δεν μπορώ να φαίνεται για να καταλάβουμε την καλωδίωση από την υπόθεση στην μητρική και έχω έψαξε παντού για ηλεκτρικά διαγράμματα. Η MB είναι μια ECS Elitegroup 755-Α2 Rev: 1.0 κάποια άλλα νούμερα ήταν για τους: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το γάντζο της αξιοποίησης αυτών των συρμάτων ή να μου πει αν κάτι άλλο μπορεί να είναι λάθος. Προσπάθησα να συνδέω τα καλώδια που προέρχονται από την υπόθεση, αλλά ακόμα δεν έχουν ιδέα αν κάποιο από αυτά θα πρέπει να πάει ή τι θέση, κλπ. κάπνισμα μέχρι το PS σύρματα αλλά thats για αυτό. Ευχαριστώ Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το εγχειρίδιο για τη μητρική πλακέτα θα πρέπει να δείξουν ότι σε λεπτομέρειες.
| |||
| |||
| Το θέμα είναι δεν έχω το εγχειρίδιο για τη μητρική πλακέτα πια. Έτσι θ κάπνισμα μέχρι το διακόπτη ισχύος, reset, HDD LED, USB, και κάποια άλλη, όλα από το χρώμα και η θέση / αρνητική, κλπ. I αγκύλος το HD με τη μητρική πλακέτα, όλα Δίσκοι CD και καλώδια ρεύματος. Όταν ενεργοποιήσετε το διακόπτη ρεύματος στο εμπρόσθιο LED έρχεται μετά, στο μπροστινό μέρος της υπόθεσης, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα όταν πατήσετε το κουμπί τροφοδοσίας. Θα μπορούσε να είναι η μικρή μπαταρία λιθίου; Ή μήπως ότι δεν anytihng έχει να κάνει με το θέμα ακόμη και ενεργοποίηση; Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Brendan Είμαι υποθέτοντας έχετε συνδεθεί τα καλώδια στην ομάδα των κεφαλίδες στην άκρη της μητρικής; (δίπλα στο sata υποδοχές) Αν ναι, πρώτα από όλα την περίπτωση δοκιμάστε εξουσία και τη σειρά τους οδηγούν μόνο μέσω 180 μοίρες, και να προσπαθήσει να επανασυνδεθεί εξουσία, εάν έχετε ένα μπιπ να μας ενημερώσετε. Έχω για ECS της ιστοσελίδας σας καθώς και το εγχειρίδιο οδηγιών για το συμβούλιο και πρέπει να πω ότι είναι το πιο άχρηστο κομμάτι χάλια έχω δει σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα .... Αν δεν είστε προσπαθεί να δημιουργήσει μια συστοιχία RAID στο διοικητικό συμβούλιο με το ότι όλα θα πηγαίνει σε όλη την 58 σελίδες περιεχομένου. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω επίσης έχετε συνδεθεί μέχρι το 12v γραμμή από το PSU και για τα δύο το 20-pin και 4-pin ξεχωριστή κεφαλίδα της για τη μητρική πλακέτα;