manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Elitegroup 755-MB i A2 Case NZXT Lexa spajanje

Reply

Thread Tools
Old 24. srpnja 2007, 17:20
Novi član grupe

U redu. Ja sam bio težak to podoba ovaj vanjska strana za vrijeme i vlasništvo su toliko problema to figuring out. Sam sagradio moj računalo prije nekoliko godina i tek je nedavno otišao sam ići ga uključiti i ja ne bi uključili. Dakle, onda sam kupio novi Cooler Master 500W PS i novi NZXT Lexa slučaj za to. Dobio sam sve što je instaliran, ali zatim ja licemjerje 'činiti se to shvatiti ožičenje od slučaja do matične ploče i ja smo tražili svugdje za ožičenje dijagrami. MB ECS Elitegroup je 755-A2 Rev: 1.0
neki drugi brojevi su bili na njemu:
15-H91-011002
H91200E41300309
EA = 000D87D9EF97

Ako je netko mogao pomoć mene sa kuka do tih žica ili mi reći ako se nešto drugo moglo biti u krivu. Sam pokušao spojiti žice koje dolaze iz slučaja, ali još uvijek nema pojma gdje je bilo koji od njih bi trebao ići ili što položaja, itd. sam zakačen PS žice ali thats about it.
Hvala
Brendan -
Old 24. srpnja 2007, 18:06
Administrator Group

Priručnik za matična ploča treba ga prikazati u detaljima.

Što sam sebe imate problema sa?

Svjetla? USB?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. srpnja 2007, 21:09
Novi član grupe

Stvar je da ne moram priručnik za matičnu ploču više.
Tako sam zakačen prekidač napajanja, reset, LED HDD, USB, i neka druga, sve po boji i pos / neg, itd.

Ja zakačen HD na matičnu ploču, svi CD diskovi i napajanje žica.
Kada sam uključite prekidač napajanje na prednja LED dolazi na, na prednjoj slučaj, ali ništa dogoditi se našto ja pogodak gumb za napajanje.

Mogao je biti malo baterije litij? Ili ne da nisu anytihng veze sa stvar čak i okretanje na?

Hvala.
Old 24. srpnja 2007, 22:27
Donatorska Grupa

Hi Brendan

Ja sam uz pretpostavku da ste spojeni slučaj žice grupi zaglavlja na rub matične ploče? (pored sata konektori)

Ako je tako, prije svega pokušati dovesti jedini slučaj snaga i pretvoriti ga preko 180 stupnjeva, i pokušati ponovo na vlast gore, ako se zvučni signal let us know.

Ive 'bio na ECS web stranice i pregledan poduka priručnik za odbor i moram reći da je većina beskoristan komad od isprdak sam vidio u dugo vremena .... osim ako tvoj' težak to postaviti raid polje na brodu kao i da je sve to odlazi u cijeloj 58 str sadržaja.

Možete li isto tako potvrditi da ste spojeni gore 12v linije od PSU na oba 20-pin odvojeni i 4-pin header je na matičnoj ploči?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.