![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK. Nekem van próbált a megoldás egy darabig, és miután már oly sok bajt megjelölt ki. Én találtam ki a számítógépet és néhány évvel ezelőtt, és csak nemrég jártam, hogy kapcsolja be és azt nem kapcsol be. Szóval akkor vettem egy új, Cooler Master 500W PS, és egy új NZXT Lexa ügyben is. Itt mindent telepíteni, de most nem úgy tűnik, hogy kitaláljuk, a vezetékezési az ügyet az alaplapok és én keresték mindenütt a kapcsolási rajzok. Az MB egy ECS Elitegroup 755-A2 Rev: 1.0 Néhány más számok voltak rajta: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Ha valaki tudna segíteni nekem a felakaszt ezen vezetékek, vagy mondd meg, ha valami baj lehet. Megpróbáltam a horog a vezetékek érkező esetében, de még nincs ötlete, ha ezek közül bármelyik kell, vagy milyen pozícióban, stb Bekapcsoltattam PS huzalok, de amit róla. Köszönöm Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kézikönyv az alaplap kell mutatnia, hogy részletesen.
| |||
| |||
| A dolog nem a kézikönyvben az alaplap anymore. Szóval Bekapcsoltattam a bekapcsoló gomb, reset, HDD LED, USB, és néhány másik, mind szín-és pos / neg stb Bekapcsoltattam a HD az alaplap, minden CD-meghajtók és áramellátási vezetékek. Amikor viszont a tápegység bekapcsolásához az első LED-es jön ki, az első az eset, de nem történik semmi, amikor hit hatalma gombra. Lehet, hogy ez a kis lítium akkumulátor? Vagy nem, hogy nem anytihng ezt a dolgot is fordult? Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Brendan Én feltételezve Ön csatlakozik a vezetékek, hogy az a csoport, fejléceket szélén az alaplap? (a SATA csatlakozók) Ha igen, először is próbálja a hatalom vezet be, és csak azt a 180 fokot, és próbálja újra hatalomra fel, ha kap egy sípolás, tudassa velünk. Már az ECS honlapján, és eddig az utasítást a fedélzeten, és azt kell mondanom, hogy a legtöbb használhatatlan darab szar láttam, hogy hosszú idő .... ha te vagy megpróbál létrehozni egy RAID tömbben a hajón, hogy minden megy be a 58 oldalnyi tartalom. El tudja azt is megerősíti, amit kapcsolódik a 12v sor a psu, hogy mind a 20-pin és külön 4-pin header van az alaplap?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az új processzor kérdés? - ECS Elitegroup 945P-A V3.0 alaplap | PewterScreaminMach | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | Szeptember 30, 2009 06:53 |
| 2 tápegység egy esetben? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. augusztus 2008 10:14 |
| NZXT vagy Gigabyte Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | 30. május 2008 14:03 |
| Gamecube Hookup a laptop | sciar | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 6. január 2008 10:51 |
| Wii és a DS Nintedo LITE kapcsolat? | Bella Rosa | PC és konzol játékok | 1 | 21. március 2007 03:25 |
| Téma eszközök | |
| |