פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

Elitegroup MB 755-A2 ו NZXT Lexa מקרה התחברות לרשת

Reply

שרשרת כלים
Old 24 יולי 2007, 17:20
קבוצת חברות חדשות

אישור. הייתי מנסה להבין את זה במשך זמן ואת היה צורך כל כך הרבה בעיות חישוב זה. אני בנוי על המחשב שלי לפני מספר שנים ורק לאחרונה חזרתי ללכת להפוך אותה ואני לא להדליק. אז, אז אני קונה חדש Cooler Master 500W נ.ב. חדשה NZXT Lexa מקרה על זה. יש לי הכל מותקן אבל עכשיו אני לא מצליחים להבין את תיול מן התיק את לוח האם אני צריך לחפש בכל מקום עבור תיול תרשימים. ה MB הוא ECS Elitegroup 755-A2 להאיץ: 1.0
אחרת היו מספרים על זה:
15-H91-011002
H91200E41300309
EA = 000D87D9EF97

אם מישהו יכול לעזור לי להתחבר עם אלה של חוטים או להגיד לי אם משהו אחר יכול להיות לא בסדר. אני ניסה להתחבר את חוטי בא מן המקרים, אך עדיין אין מושג איפה כל אחד מהם צריך ללכת או מה עמדת ועוד אני מכור את חוטי נ.ב. אבל thats על זה.
תודה
Brendan -
Old 24 יולי 2007, 18:06
מנהל קבוצת

המדריך של לוח האם צריך להראות את זה בפירוט.

אלה מה אתה מתקשה עם?

האורות? USB?

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 יולי 2007, 21:09
קבוצת חברות חדשות

העניין הוא שאין לי את המדריך של לוח האם יותר.
אז אני מכור את מתג הפעלה, לאפס, HDD LED, USB, ובחלק השני, הכל לפי צבע ממוצע ו / neg וכו '

אני מכור את HD על לוח האם, כל כונני תקליטורים ו חוטי החשמל.
כשאני להפעיל את מתג החשמל בחזית LED מגיע ב, בחזית המקרה, אך דבר לא קורה כאשר אני מכה על מתג ההפעלה.

הוא יכול להיות קטן אבנן הסוללה? או האם זה לא היה anytihng לעשות את הדבר גם עם הפעלת '?

תודה.
Old 24 יולי 2007, 22:27
קבוצת תורמים

היי Brendan

אני בהנחה שאתה כבר מחובר המקרה חוטי ל קבוצה של כותרות על הקצה של לוח האם? (לצד SATA connectors)

אם כן, קודם כל לנסות את כוחו להוביל המקרה בלבד, להפעיל אותו דרך 180 מעלות, ונסה שוב לשלטון למעלה, אם אתה מקבל הביפ יידע אותנו.

אני כבר ב אתר האינטרנט של ECS ו צפו הוראה ידנית עבור ההנהלה ואני חייב להגיד שזה הכי חסר תועלת חתיכת חלאות ראיתי ב הרבה זמן .... אלא אם כן אתה מנסה להקים מערך RAID על לוח כמו זה כל זה הולך לתוך לאורך 58 דפים של תוכן.

האם אתה יכול לאשר לך גם את מחובר 12v מן השורה PSU הן 20-PIN ו נפרד 4-PIN על הכותרת של לוח האם?

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.