![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אישור. הייתי מנסה להבין את זה במשך זמן ואת היה צורך כל כך הרבה בעיות חישוב זה. אני בנוי על המחשב שלי לפני מספר שנים ורק לאחרונה חזרתי ללכת להפוך אותה ואני לא להדליק. אז, אז אני קונה חדש Cooler Master 500W נ.ב. חדשה NZXT Lexa מקרה על זה. יש לי הכל מותקן אבל עכשיו אני לא מצליחים להבין את תיול מן התיק את לוח האם אני צריך לחפש בכל מקום עבור תיול תרשימים. ה MB הוא ECS Elitegroup 755-A2 להאיץ: 1.0 אחרת היו מספרים על זה: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 אם מישהו יכול לעזור לי להתחבר עם אלה של חוטים או להגיד לי אם משהו אחר יכול להיות לא בסדר. אני ניסה להתחבר את חוטי בא מן המקרים, אך עדיין אין מושג איפה כל אחד מהם צריך ללכת או מה עמדת ועוד אני מכור את חוטי נ.ב. אבל thats על זה. תודה Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המדריך של לוח האם צריך להראות את זה בפירוט.
| |||
| |||
| העניין הוא שאין לי את המדריך של לוח האם יותר. אז אני מכור את מתג הפעלה, לאפס, HDD LED, USB, ובחלק השני, הכל לפי צבע ממוצע ו / neg וכו ' אני מכור את HD על לוח האם, כל כונני תקליטורים ו חוטי החשמל. כשאני להפעיל את מתג החשמל בחזית LED מגיע ב, בחזית המקרה, אך דבר לא קורה כאשר אני מכה על מתג ההפעלה. הוא יכול להיות קטן אבנן הסוללה? או האם זה לא היה anytihng לעשות את הדבר גם עם הפעלת '? תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Brendan אני בהנחה שאתה כבר מחובר המקרה חוטי ל קבוצה של כותרות על הקצה של לוח האם? (לצד SATA connectors) אם כן, קודם כל לנסות את כוחו להוביל המקרה בלבד, להפעיל אותו דרך 180 מעלות, ונסה שוב לשלטון למעלה, אם אתה מקבל הביפ יידע אותנו. אני כבר ב אתר האינטרנט של ECS ו צפו הוראה ידנית עבור ההנהלה ואני חייב להגיד שזה הכי חסר תועלת חתיכת חלאות ראיתי ב הרבה זמן .... אלא אם כן אתה מנסה להקים מערך RAID על לוח כמו זה כל זה הולך לתוך לאורך 58 דפים של תוכן. האם אתה יכול לאשר לך גם את מחובר 12v מן השורה PSU הן 20-PIN ו נפרד 4-PIN על הכותרת של לוח האם?