mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Elitegroup 755-A2 MB ir NZXT Lexa Byla stotys

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 24, 2007, 17:20
Naujas Narys

Default Elitegroup 755-A2 MB ir NZXT Lexa Byla stotys

Gerai. Aš jau bando suprasti šią eilutę į laiką ir buvo, turintys tiek daug problemų Elgesį it out. Aš pastatyti mano kompiuterį prieš kelis metus ir tik neseniai aš eiti įjungti ir aš nebūtų įjungti. Taigi, aš tada nusipirkau naują Cooler Master 500W PS ir nauja NZXT Lexa Byla jį. Aš viską įdiegti, bet dabar i can't seem to figure out iš bylos laidus prie plokštės ir aš Ieškota visur laidų išvedžiojimo schemas. MB ECS ELITEGROUP 755-A2 Versija: 1.0
kai kurie kiti skaičiai buvo dėl to:
15 H91-011002
H91200E41300309
EA = 000D87D9EF97

Jei kas nors galėtų padėti man su kabliu iki šių laidų arba pasakyti, jeigu kažkas gali būti negerai. Aš bandė hook up viela iš bylos, o dar neįsivaizduoju, kai bet kuri iš jų turėtų eiti ir ką pozicija ir tt Aš užsikabinęs PS laidai, bet thats about it.
Ačiū
Brendan -
Old Liepa 24, 2007, 18:06
Administrator Grupė

Už plokštę vadovas turi parodyti, kad jis išsamiai.

Kas iš jų yra jums kyla problemų?

Žibintai? USB?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 24, 2007, 21:09
Naujas Narys

Tai, aš neturiu už Portatiles rankinis anymore.
Taigi aš užsikabinęs galios jungiklio, reset, HDD LED, USB, ir kai kurių kitų vienos, visiems pagal spalvą ir pos / neg tt

I hooked HD į pagrindinę plokštę, visi įrenginiai CD ir maitinimo laidus.
Kai aš savo ruožtu maitinimo jungikliu priekyje LED ateina, dėl bylos priekio, bet nieko neįvyksta, kai aš paspauskite maitinimo mygtuką.

Ar gali būti šiek tiek ličio baterija? Ar ši neturi anytihng daryti su dalykas net įjungti?

Ačiū.
Old Liepa 24, 2007, 22:27
Donorų grupės

Hi Brendan

I'm darant prielaidą, kad Jūs susijusi atveju laidų antraščių grupė iš plokštės kraštas? (šalia SATA jungtys)

Jei taip, tai visų pirma bandyti atveju turi teisę būti vienintelis ir pasukti ją 180 laipsnių, vėl ir pabandyti galios ir, jeigu jums beep praneškite mums.

Aš apie EKS interneto svetainėje ir peržiūrėti instrukcija už laivą, ir aš turiu pasakyti, kad tai dažniausiai nenaudingas gabalas šūdas I've seen ir ilgai .... jei bandote įdiegti RAID masyvas ant lentos, kaip tai visa tai eina į visą 58 puslapių turinį.

Ar jums taip pat patvirtina, jūs sujungta 12V linijos nuo PSU tiek 20-PIN ir atskiras 4-pin header's on plokštę?

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naujasis procesorius numeris? - ECS ELITEGROUP 945P-V3.0 Motherboard PewterScreaminMach CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 30 rugsėjis 2009 06:53
2 PSU vienoje byloje? pete21 Cases & Power Supplies 11 4 rugpjūtis 2008 10:14
NZXT arba Gigabyte Aurora 570? harryc Cases & Power Supplies 2 Gegužė 30, 2008 14:03
Gamecube Ryšio į Laptop sciar Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 6 sausis 2008 10:51
Wii ir DS Lite Nintedo stotys? Bella Rosa PC & konsolės Žaidimai 1 Kovas 21, 2007 03:25
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.