![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labi. Es esmu mēģinājis saprast šo out uz brīdi un ir, kam tik daudz problēmas un doti to ārā. Man būvētas datoru dažiem gadiem, un tikai nesen es devos iet, savukārt to un es nevarētu ieslēgt. Tātad, es pēc tam nopirka jaunu Cooler Master 500W PS un jaunu NZXT Lexa Lieta tā. Man viss uzstādīts, bet tagad man šķiet, nevaram izdomāt vadu no lietas Motherboard, un man ir meklēt visur vadu diagrammām. MB ir ECS Elitegroup 755-A2 Rev: 1.0 daži citi numuri bija tā: 15-H91-011.002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Ja kāds varētu man palīdzēt ar hook up šo kabeļu vai man pateikt, ja kaut kas cits varētu būt nepareizi. Es mēģinājis hook up vadi nāk no lietas, bet joprojām nav ne jausmas, ja kāds no tiem iet, vai kādā vietā, utt es līks augšu PS vadus, bet Tas ir par to. Pateicība Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uz mātesplates rokasgrāmatā būtu liecina, ka detalizēti.
| |||
| |||
| Lieta ir tā man nav rokasgrāmata mātesplates vairs. Tāpēc es līks līdz barošanas slēdzi, Reset, HDD LED, USB, un dažu citu vienu, visi pēc krāsas un poz / neg, uc Es līks HD mātesplates, visi CD diski un barošanas vadi. Kad es savukārt strāvas padeves slēdzi uz priekšējā LED iedegas, par priekšā gadījumā, bet nekas nenotiek, kad es hit barošanas pogu. Vai tas būtu maz litija baterija? Vai arī, ka nav anytihng sakara ar kaut pat pagrieziena on? Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Brendan Es esmu pieņemot, ka jūs esat savienots gadījumā vadus grupu galvenes uz malas mātesplatē? (blakus SATA savienotājus) Ja tā, vispirms izmēģināt gadījumā strāvas vadā tikai un pārvērst to par 180 grādiem, sazinātos un mēģināt pie varas pat, ja jums pīkstienu let us know. Esmu bijis ECS interneta lapā un apskatīt pamācība uz kuģa, un man jāsaka, ka tas ir visvairāk bezjēdzīgi gabals crap esmu redzējis ilgu laiku .... ja vien jūs mēģināt izveidot RAID masīvs uz kuģa, kā tas viss ir pats par spēkā visā 58 lapas saturu. Vai arī jūs apstiprināt esat pievienota 12v līniju no psu gan 20-pin un atsevišķas 4-pin header's on mātesplatē?