![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| OK. Mam stara się cyfra to na chwilę i zostały mając tyle problemów figuracja ją. I mój komputer zbudowany kilka lat temu, a niedawno i udał się go włączyć i ja nie włączyć. Tak, a następnie kupił nową Cooler Master 500W PS i nową NZXT Lexa Sprawa dla niego. Mam wszystko zainstalowane, ale teraz nie mogę wydawać się dowiedzieć z okablowaniem od przypadku do płyty głównej i mam poszukiwane na całym świecie schematy instalacji elektrycznej. W MB jest ECS Elitegroup 755-A2 Rev: 1.0 inne numery były to: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Jeśli ktoś mógłby mi pomóc z hakiem do tych drutów lub poinformować mnie, czy coś innego może być źle. I próbował podłączyć do drutów pochodzących z tego sprawy, ale nadal nie ma pomysłu, gdzie każde z nich powinno iść lub stanowiska, itp. I hooked up PS druty ale thats about it. Dzięki Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podręcznik dla płyty głównej należy wykazać go w szczegółach.
| |||
| |||
| Rzecz jest i nie ma w podręczniku do płyty głównej anymore. So I hooked up zasilania, reset, HDD LED, USB i inne jeden, przez wszystkie kolory i poz / neg itp. I hooked HD do płyty głównej, wszystkie napędy CD i przewodów zasilania. Kiedy przełącznik zasilania w przedniej LED jest włączona, na przodzie przypadku, ale nic się nie dzieje, kiedy wciskamy przycisk zasilania. Czy może to być trochę bateria litowa? Albo to nie anytihng zrobić z rzeczą nawet włączanie? Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć Brendan I'm założeniu you've przypadku drutów podłączonych do grupy nagłówki na krawędzi płyty głównej? (następne do złącza SATA) Jeśli tak, to w pierwszej kolejności spróbować przypadku doprowadzić tylko moc i włączyć go do 180 stopni, a następnie spróbuj ponownie się do władzy, jeśli pojawi się sygnał dźwiękowy daj nam znać. Bylem na stronie internetowej ECS i oglądany w instrukcji obsługi na pokładzie i muszę powiedzieć, że jest to najbardziej bezużyteczny kawałek gówna Widziałem w długim czasie .... chyba masz próbuje skonfigurować macierz RAID na pokładzie, że wszystko to idzie w całej 58 stron treści. Czy można również potwierdzić Ciebie podłączeniem do linii 12V z PSU zarówno 20-pin i oddzielne 4-pinowe nagłówka na płycie głównej?
![]() |
|
| Zakładki |