![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK. Am incercat sa figura asta pentru o perioada de timp şi au fost cu atât de multe probleme imaginind-l. Am construit calculatorul meu în urmă cu câţiva ani şi doar de curând m-am dus să mă duc să-l şi pe care nu i-ar activa. Deci, am cumparat un nou Cooler Master 500W PS şi un nou NZXT LEXA cauza pentru aceasta. Am tot ce-am instalat, dar acum se pare că nu pot să dau seama de cabluri de la caz la Plăci de bază şi am căutat peste tot pentru cabluri diagrame. De MB este un ECS Elitegroup 755-A2 Rev: 1.0 alte numere de pe acesta au fost: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Dacă cineva ar putea să mă ajute cu cârlig de aceste fire sau sa-mi spui, dacă ar putea fi ceva în neregulă. Am încercat să cârlig până firele care vin de la caz, dar încă nu au nici o idee în cazul în care oricare dintre ei ar trebui să meargă, sau ce poziţie, etc am culcat pe PS thats fire, dar despre asta. Mulţumesc Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manualul pentru placa de bază trebuie să prezinte în detaliu.
| |||
| |||
| Chestia e că nu am manual pentru placa de bază mai. Aşa că am culcat puterea de a comuta, reset, LED-ul HDD, USB, şi alte câteva o, toate de culoare şi POS / neg, etc Am agatat de HD pentru placa de bază, toate unităţile CD-uri şi de cablurile de alimentare. Când i transforma sursa de alimentare a comuta de pe front cu LED de pe vine, pe partea din faţă a caz, dar nu se întâmplă nimic, atunci când l-am lovit pe puterea de buton. Ar putea fi de mică baterie litiu? Sau nu, care nu au anytihng-a face cu o chestie chiar activarea? Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Brendan Sunt presupunând că v-aţi conectat cazul fire pentru grupul de categorii, pe marginea de placa de bază? (alături de conectori de SATA) Dacă este aşa, mai întâi de toate să încercaţi cazul duce NUMAI putere şi să-l prin 180 de grade, şi încercaţi să reconecteze la putere în sus, dacă tu a lua un bip să ne anunţaţi. Am fost pe site-ul web al ECS şi vizite de manual de bord şi trebuie să vă spun că este cel mai inutil bucată de rahat am văzut într-o lungă perioadă de timp .... cu excepţia cazului în care sunteţi încercarea de a înfiinţa un raid array pe bord ca asta e tot ce va intra în întreaga 58 de pagini de conţinut. Poti de asemenea, să confirme pe care le-aţi conectat la linia de 12v de la PSU la ambele de 20 de pini şi separate 4-PIN antet pe placa de bază?
![]() |
|
| Marcaje |