![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK. Som sa pokúšala obrázku to nejaký čas a bola s toľko problémov takto to. Postavil som svoj počítač pred niekoľkými rokmi a práve som sa ísť zase na to a ja som nechcel zapnúť. Takže som potom kúpil novú Cooler Master 500W PS a nový NZXT Lexa veci pre neho. Mám všetko, ale teraz nainštalované aj Nedarí sa mi zistiť, elektroinštalácie od prípadu k základnej doske a som hľadali všade schémy zapojenia. Na MB je Elitegroup ECS 755-A2 Rev: 1.0 niektoré ďalšie položky o ňom: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Ak mi niekto mohol pomôcť s přivěsit týchto drôtov alebo povedzte mi, či niečo môže byť zle. Som sa pokúsil pripojiť drôty prichádza od prípadu, ale ešte nemám potuchy, kde žiadny z nich by malo ísť, alebo čo postavenie atď I zahnutý do PS drôty, ale to je o tom. Vďaka Brendan -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V manuálu k základnej doske by mala ukázať, že v detaile.
| |||
| |||
| Vec sa má tak nemám manuál k základnej doske ešte. Takže aj zahnutý do vypínač, reset, HDD LED, USB, a niektoré ďalšie jednu, všetky, ktoré farby a pos / neg, atď I hákovitý HD na doske, všetky CD disky a napájacie káble. Keď som sa obrátil napájanie prepínača na prednej LED sa rozsvieti, na prednej strane prípadu, ale nič sa nedeje, keď som narazila na vypínača. Mohol by to byť trochu lítiové batérie? Alebo to, že nemajú anytihng to urobiť s čo ešte zapnúť? Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Brendan Já jsem za predpokladu, že ste pripojení prípade drôty do skupiny hlavičiek na okraji základné dosky? (vedľa SATA konektorov) Ak áno, v prvom rade pokúsiť prípade právomoc viesť len a zase je o 180 stupňov, znova a skúste to moc hore, ak sa dostanete pípnutie, dajte nám prosím vedieť. Bol som na ECS navštevované webové stránky a návodu na doske a musím povedať, že je to najviac zbytočný kus blbost som videl vo dlho .... ak sa snažíte vytvoriť RAID pole na palube, ako to je všetko to ide do celej 58 strán obsahu. Môžem vám potvrdiť, že ste pripojení do 12V položka z PSU ako 20-pin a samostatných 4-pin header je na doske?