![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У реду. Ја сам био тежак за фигура данашји вањска страна за време и након што су били толико невоље фигуринг ит оут. Сам саградио мој рачунар пре неколико година и тек недавно сам га да иде даље и не бих укључите. Дакле, онда сам купио нови фрижидери Мастер 500У ПС и нови НЗКСТ Лекса Цасе за то. Имам све инсталира али сада не могу одгонетнути, изгледа да је ожичење од случаја до матичне плоче и сам претраживали свуда за ожичење Дијаграми. На МБ је Елитегроуп ЕЦС 755-А2 Рев: 1.0 неке друге бројеве који су били на њему: 15-Х91-011002 Х91200Е41300309 ЕА = 000Д87Д9ЕФ97 Ако је неко могао помоћ мене с спојити ове жице или ми рећи нешто друго, ако би могли бити у криву. И покусавали повезати на жице које долазе из цасе, али још увек немам појма где је било која од њих би требао ићи и шта положај, итд ја упецан горе ПС жице али тај о томе. Хвала Брендан -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Приручник за матична плоча би требало да покаже га у детаљу.
| |||
| |||
| Ствар је да не морам приручник за матичне плоче више. Тако да сам закачен на прекидач напајања, ресет, ЛЕД ХДД, УСБ, и неки други, по боји и ПОС / нег, итд Ја упецан ХД на матичној плочи, све са ЦД дискове и напајања жица. Кад сам скренути напајање прекидач са предње ЛЕД долази, а на предњој страни случај, али ништа се не дешава кад сам остварио поуер дугме. Могао је бити мало литиј батерија? Или то нема везе са анытихнг ствар чак укључивање? Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Брендан Ја сам уз претпоставку да сте повезани случају жице у групу заглавља на ивици матичне плоче? (до САТА конектора) Ако је тако, у првом реду настојати случају моци довести само и скрените преко 180 степени, поново на власт и покушајте да се, ако сте добили бип јавите нам. Иве 'био на ЕЦС и прегледане уеб странице упутства приручник одбора и морам рећи да је највећи део бескорисно срање сам видео у дуго времена .... осим ако покушавате поставити РАИД поље на броду, као да је све то иде у целој 58 страница садржаја. Могу ли и потврдите да сте спојени на 12В линије од псу како 20-пински и засебне 4-пин хеадер-а на матичној плочи?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови процесор питању? - ЕЦС Елитегроуп 945П-В3.0 Плоче | ПеутерСцреаминМацх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 30. Јул 2009 06:53 |
| 2 псу у једном предмету? | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 11 | 4 аугуст 2008 10:14 |
| НЗКСТ или гигабајт Аурора 570? | харрыц | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 30 мај 2008 14:03 |
| Гамецубе спајање на Лаптоп | сциар | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 6 јануар 2008 10:51 |
| Уии и ДС Лите Нинтедо спајање? | Роса Белла | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 март 2007 03:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |