![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam. Bir süre bu anlamaya ve çalışıyor olması bu sergiyi çok sorun yaşıyorsanız edilmiştir. Birkaç yıl önce, sadece son i ve açmak değildir bunu açmak için gitti benim bilgisayar yaptı. Ben o zaman ve bunun için yeni bir NZXT Lexa Kasa yeni Soğutucu Master 500W PS aldım. I got her şey yüklü ama şimdi i Anakart için davadan KablolarÛ anlamaya can't seem ve her kablo diyagramlar için arama var. Bu MB'dir bir ECS Elitegroup 755-A2 Rev: 1.0 başka numaralar üzerine vardı: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Eğer birisi bağlamak bu teller ya da eğer başka bir şey yanlış olabilir söyle bana yardımcı olabilir. Ben ancak teller halinde gelen kadar kanca hala burada bunlardan herhangi birini veya pozisyon olması hiç bir fikrim yok, vb Ben PS teller ama şu bu konuda bağladım çalıştı. Teşekkürler Brendan - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu anakart için manuel ayrıntılı olarak göstermek gerekir.
| |||
| |||
| Şey ben artık anakart için manuel yok ise. Ben renk ve Pos tarafından güç düğmesi, sıfırlamak, HDD LED, USB ve başka bir bütün / neg vb bağladım Ben anakart için HD kanca, tüm CD Sürücüler ve güç kaynağı teller. Ben ön tarafındaki güç kaynağı anahtar teslim LED üzerine, davanın önündeki geliyor, ama hiçbir zaman güç düğmesine basın olur. Bu küçük lityum pil olabilir mi? Ya da bir şey bile açma ile ilgili anytihng yoksa? Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Brendan Seni üstbilgileri grup için anakartınızın eşiğinde durumunda teller bağlı olduğunuz varsayarak mi? (the SATA konektörler için) gelecek Bu durumda, her durumda güç kurşun SADECE deneyin ve 180 derece ile yeniden bir dönüş ve güç kadar çalışın, bir bip sesi elde ilk bize bildirin. Ben ECS web sitesinde oldum ve talimat tahta el ile görüntülenen ve bu sürece raid dizi kurmak için çalışıyoruz Ben uzun bir zaman .... gördüm bok en yararsız parça etmek gerekir yönetim kurulu olarak tüm gider's halinde içerik ve 58 sayfaları boyunca üzerinde. Ayrıca her ikisi de 20-pin ve 4 ayrı için PSU gelen 12v satır yukarı bağlı olduğunuz onaylamak miyim-pin ana başlık var?
![]() |
|
| Bookmarks |