![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОК. Я намагався визначити це на деякий час і було з такою працею Figuring його. Я збудував мій комп'ютер ще кілька років тому й зовсім недавно я пішов йти, увімкніть його та я б не включається. Отже, я потім купила нову Cooler Master 500W к.с. і новий NZXT Lexa його причини. Я отримав всі встановлені, але зараз я не можу здатися, щоб з'ясувати, проводка від випадку до материнської плати, і я шукав всюди електросхеми. МБ ECS Elitegroup 755-A2 Rev: 1.0 Деякі інші цифри були на ньому: 15-H91-011002 H91200E41300309 EA = 000D87D9EF97 Якщо хтось міг би допомогти мені з гачком з цих проводів або скажіть мені, якщо щось ще може бути неправильним. Я намагався підключити дроти Виходячи з справи, але до цих пір не знає, де будь-який з них повинен йти і що положення, і т.д. Я підключив дроти PS але Thats про це. Спасибо Брендан -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Керівництво для материнської плати має показати його в деталях.
| |||
| |||
| Справа в тому, що я не маю керівництво по материнській платі більше. Таким я підключений вимикач харчування, скидання, HDD LED, USB, а деякі інше, все по кольору і POS / договору і т.д. Я підключив HD до материнської плати, всі компакт диски й проведення харчування. Коли я переходжу вимикач живлення на передній приходить на світлодіодні, на передній частині корпусу, але нічого не відбувається, коли я натискаю кнопку живлення. Може бути, це трохи літієвих батарей? Або ж, що не мають anytihng робити з річчю, навіть включення? Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Брендан Я припускаю, ви підключили проводи до справи групу заголовків на краю плати? (поруч з роз'ємами SATA) Якщо так, то в першу чергу спробувати навести випадок влада тільки й поверніть його на 180 градусів, і спробуйте підключитися до влади вгору, якщо ви отримали сигнал дайте нам знати. Я був на сайті ECS і розглядали інструкцію для Ради, і я повинен сказати, що це самий непотрібний шматок лайна я бачив за довгий час .... якщо ви намагаєтеся створити RAID-масив на борту, як і все, що йде протягом 58 сторінок контенту. Чи можете Ви також підтвердіть, що ви вже підключили 12В лінії від блоку живлення як на 20-контактний і окремий 4-контактний заголовків на материнській платі?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випуск нового процесора? - ECS Elitegroup 945P-A V3.0 материнських плат | PewterScreaminMach | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 30 вересня 2009 06:53 |
| 2 блоку харчування в одному випадку? | pete21 | Справа & блоки живлення | 11 | 4 серпня 2008 10:14 |
| NZXT або Gigabyte Aurora 570? | harryc | Справа & блоки живлення | 2 | 30 травня 2008 14:03 |
| Gamecube приєднання до ноутбука | sciar | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 6 січня 2008 10:51 |
| Wii і DS Lite Nintedo приєднання? | Bella Rosa | PC & консоль Gaming | 1 | 21 березня 2007 03:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |