menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Errrm, je můj procesor běží v pořádku?

Reply

Thread Nástroje
Old 21. května 2008, 20:04
Člen Skupina

Ahoj všichni - další slovíčkařit. Dělal jsem zásadní skenovat na mém počítači [Outta nuda přesto!] A říká můj procesor má rychlost 1000mhz ... Teď je to 1GHz, jo?

Ale můj procesor je určen pro 3ghz, nebo je to s odkazem na FSB?
  • Maximální kapacita paměti: 1048576 MB
  • Aktuálně instalované paměti: 4096 MB
  • Dostupné Memory Slots: NA
  • Počet bank: 2
  • Podpora Dual Channel: Ano
  • Procesor Výrobce: AuthenticAMD
  • CPU Rodina: AMD Athlon (tm) 64 X2 Duální Core Procesor 6000 + Model 3 Stepping 3
  • CPU Speed: 1000 MHz
Old 21. května 2008, 20:30
Dárce Skupina

To je divný, ale asi závada (a ne FSB běží na 1000mhz: p). Právě ikonu Tento počítač a klikněte na tlačítko Vlastnosti - to je přesné kontroly GHz.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 21. května 2008, 20:36
Člen Skupina

haha to není ... * kůže neznalosti * Co-je-maximální FSB z úroků?

Jasně jsem v systému pole a říká, že 3.0Ghz. Ale já si všiml, než v programu použít, že i když jsem klikněte na generovat zprávy o mém počítači rychlost opět pohybuje v rozmezí od 2000 do 1080ghz něco.

samozřejmě nechci být Nedostávám výkon, který jsem strávil několik skvrně dolarů na ... [i 90 liber lol]
Old 21. května 2008, 23:26
Dárce Skupina

Maximální FSB neexistuje, protože je to vždycky změní. Měl jsem opravené sebe: když jste mluvili o FSB, existují dvě různá čísla. Tam je základ, že MHz FSB běží na, a číslo, čtyřikrát, že, že, že představuje "Quad-přečerpávací" MHz procesor běží na ( "hodnocené FSB"). Pokud by tomu tak nebylo dost matoucí, FSB se násobí (příhodně pojmenované-) multiplikátor určit rychlost procesoru.

Například můj E6400 běží na FSB ze 375.0MHz. Toto číslo se násobí 4 (Quad-odčerpaných) dostat hodnocené FSB (1.5ghz). Moje multiplikačnímu je 8,0, takže moje konečná rychlost je 375,0 x 8 = 3 GHz.

Takže můžete spustit na 1000mhz snadno - je trik je v tom, že hodnocené FSB je ten, který běží na rychlosti, nikoliv FSB sama. Nicméně, pokud Pamatuji si správně, AMD procesory běží dvojí-přečerpávací, takže je jen FSB zdvojnásobil dostat hodnocené FSB. Takže mít hodnocené na 1GHz FSB na AMD systému byste potřeba pravidelně FSB na 500MHz - možné, ale není příliš snadné (nebo společného)!

Problém s vaším generovat zprávy tlačítko je to, že většina nových procesorů klapky sami - jejich snížení rychlosti vozidel nebo napětí ve snaze ušetřit síly, kdy nejsou používány. Způsob, jakým se to spravit je vypnutí nastavení BIOS - Intel SpeedStep je vyzvala, nemám ponětí, co je ekvivalent AMD. Co se děje, je, že když budete dělat zkoušky, procesor je někdy dělat úkoly a někdy i posezení v nečinnosti, což znamená, jeho výstup se bude lišit. Pokud budete spouštět náročné aplikace, když děláte svou testu, měli byste dostat správné číslo.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 22. května 2008, 00:20
Administrátor Skupina

Stáhněte si a spusťte CPUZ získat druhý názor.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.