![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni - další slovíčkařit. Dělal jsem zásadní skenovat na mém počítači [Outta nuda přesto!] A říká můj procesor má rychlost 1000mhz ... Teď je to 1GHz, jo? Ale můj procesor je určen pro 3ghz, nebo je to s odkazem na FSB?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je divný, ale asi závada (a ne FSB běží na 1000mhz: p). Právě ikonu Tento počítač a klikněte na tlačítko Vlastnosti - to je přesné kontroly GHz.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| haha to není ... * kůže neznalosti * Co-je-maximální FSB z úroků? Jasně jsem v systému pole a říká, že 3.0Ghz. Ale já si všiml, než v programu použít, že i když jsem klikněte na generovat zprávy o mém počítači rychlost opět pohybuje v rozmezí od 2000 do 1080ghz něco. samozřejmě nechci být Nedostávám výkon, který jsem strávil několik skvrně dolarů na ... [i 90 liber lol] |
|
| |||
| |||
| Maximální FSB neexistuje, protože je to vždycky změní. Měl jsem opravené sebe: když jste mluvili o FSB, existují dvě různá čísla. Tam je základ, že MHz FSB běží na, a číslo, čtyřikrát, že, že, že představuje "Quad-přečerpávací" MHz procesor běží na ( "hodnocené FSB"). Pokud by tomu tak nebylo dost matoucí, FSB se násobí (příhodně pojmenované-) multiplikátor určit rychlost procesoru. Například můj E6400 běží na FSB ze 375.0MHz. Toto číslo se násobí 4 (Quad-odčerpaných) dostat hodnocené FSB (1.5ghz). Moje multiplikačnímu je 8,0, takže moje konečná rychlost je 375,0 x 8 = 3 GHz. Takže můžete spustit na 1000mhz snadno - je trik je v tom, že hodnocené FSB je ten, který běží na rychlosti, nikoliv FSB sama. Nicméně, pokud Pamatuji si správně, AMD procesory běží dvojí-přečerpávací, takže je jen FSB zdvojnásobil dostat hodnocené FSB. Takže mít hodnocené na 1GHz FSB na AMD systému byste potřeba pravidelně FSB na 500MHz - možné, ale není příliš snadné (nebo společného)! Problém s vaším generovat zprávy tlačítko je to, že většina nových procesorů klapky sami - jejich snížení rychlosti vozidel nebo napětí ve snaze ušetřit síly, kdy nejsou používány. Způsob, jakým se to spravit je vypnutí nastavení BIOS - Intel SpeedStep je vyzvala, nemám ponětí, co je ekvivalent AMD. Co se děje, je, že když budete dělat zkoušky, procesor je někdy dělat úkoly a někdy i posezení v nečinnosti, což znamená, jeho výstup se bude lišit. Pokud budete spouštět náročné aplikace, když děláte svou testu, měli byste dostat správné číslo.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhněte si a spusťte CPUZ získat druhý názor.