![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej sve - drugi izvrdavanje. Sam bio događaj presudan scan na moj računalo [outta dosade svejedno!] I ona kaže mom's Processor speed 1000mhz je ... Now that's 1ghz, yeah?
Ali moj procesor je značilo da se 3ghz, ili se to odnosi na FSB?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To je čudno, ali vjerojatno glitch (i ne prometuje na FSB 1000mhz: p). Pravedan pravo kliknite na My Computer i kliknite Properties - to je preciznu provjeru GHz.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
haha to ne ... * skriva nedostatak znanja *-Što je maksimalni FSB-out interesa?
Da li provjeriti u sustavu kutija i Internet kaže 3.0Ghz. Ali sam primjetio prije toga u program koristim da kad kliknem na generirati izvješće o mom računalu brzinu opet varira od 1080ghz nešto do 2000. očito ja ne želim biti ne uzimajući performanse koje sam proveo na neki gladak krupna sačma ... [90 £ dobro lol] |
|
|
|||
|
|||
|
Maksimalni FSB ne postoji, jer je uvijek mijenja. I ja sam trebala biti ispravljene: kada si govorimo o FSB, postoje dvije različite brojeve. Tu je osnovni MHz FSB da je trčanje na, i broj, četiri puta da, da to predstavlja "quad-pumped" MHz CPU pokrenut u ( "rated FSB"). Ako to nije bilo dosta zbunjujuće, i FSB je pomnožen sa (podesno-ime) multiplikator da odredi brzinu CPU-a.
Na primjer, moj E6400 se izvodi na FSB od 375.0MHz. Taj je broj pomnožen 4 (quad-pumped) da dobijete rated FSB (1.5ghz). Moj umnožitelja je 8,0, tako da je moja konačna brzina 375,0 x 8 = 3 GHz. Tako da može raditi na 1000mhz lako - The trick je da su FSB ocijenjeno je onaj koji se izvodi na brzinu, ali ne i na FSB sama. Međutim, ako se sjećam ispravno, AMD procesori pokrenite dvostrukim pumped, tako da je samo FSB udvostručen da dobijete ocijenjeno FSB. Tako da imaju rated FSB od 1ghz na AMD sustav, što biste potrebu redovne FSB od 500mhz - moguće, ali ne vrlo lako (ili zajednička)! Problem s Vašim generirati izvješće gumb je da većina novih procesora ventil sebe - oni smanjuju zalihe brzinama ili napona u pokušaju da ste vlasti, kada se ne koriste. Na način da je ovo popraviti isključivanja postavke u vašem BIOS - Intel SpeedStep jedna se zove, nemam pojma što je AMD ekvivalent. Što je u tome što se događa kada ste radili test, procesor je ponekad radimo zadatke, a ponekad sjedeći u praznom hodu, što znači da je njen output će varirati. Ako vam pokretanje zahtjevnih aplikacija kada radiš svoju test, trebali biste dobiti odgovarajući broj.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Preuzmite i pokrenite CPUZ dobiti drugog mišljenja.